Küçük Bir Içten Şehit Babasına şehit kızının babasına yazdığı şiir bir şehit kızının babasına yazdığı şiir Tekrar seni özledimTekrar aklım karıştı babaÖzlem aklı karıştırır mı? Bunu öğretmemiştin bana Bugün benim doğum günümDerhal sekiz yaşımdayımbüyüdüm erkek oldum ama hala anlamıyorum sen niçin yoksun babaÖnlük bana fazla yakıştı Senin daima görmek istediğin gibi pırıl pırıl bir öğrenci oldum fakat sen göremedin üzgünüm fazla üzgünüm babaKarlı bir kış günüydüseni bir tabutun içine koymuşlardıTekrar çok yakışıklıydın Derin bir uykuya dalmıştınÇağırdım defalarca seslendim sana,yanıt vermedin küstüm sonraHani söz vermiştin Kartopu oynayacaktık birincil kar yağdığında Hava çok soğuktu ama babannem ağlarken ''oooyyy ciğerim yanıyor'' diyordu İnsanın ciğeri nasıl yanar baba? koskocoman bir topluluk vardıHerkes lakin cümbür cemaat ağlıyorduHep bir ağızdan ''ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' diyorlardıSen şehitsen ölmüş olamazsın Ölmediysen nerdesin baba? Iri bir Türk bayrağına sarmışlardı tabutunuSen onu hep göklerde görmek isterdin''Kutsal sevdam bayrağım'' derdin ya hani Nedense birazcık da kıskandım o vakit seni Affet babaPeki neden anlamıyorum hala Şu Anda sen öldün mü? O vakit vatan bölündü mü? Çok karıştı aklım babaVatanı kim bölüştürmek ister oysaBu büyük günah yok mi? Dedem anlatırdı ya defalarca ''benim dedem Çanakkale’de şehit oldu vatanı kurtarmak için'' derdi yaO vakit büyük büyük dedem yok yere mi öldü? niçin yeniden vatanı ayırmak istiyorlar baba? Hani okula gidince her şeyi öğrenecektimBunları niçin öğretmiyorlar baba? Bildiğim tek şey var O da sen yoksun yanımda Annem fazla özlüyor seni biliyorum Babanla kibir duyuyorum diyor İnsan kibir duyunca ağlar mı? Özleme alışır mı baba? Peki kibir senin yerine kardeşimi koklar mı? Beni maça götürür mü acaba? Biliyor musun baba,benim ciğerim yanmıyor elledim sıcak değildi artı Hem duman da çıkmıyor Fakat içimde bir yer var Seni her düşündüğümde orası çok acıyor,sızlıyor,sözde kopacakmış gibi oluyorSanki birileri sürekli kalbimi sıkıyorGaliba sen yokken hep hasta oluyorum baba Bu acı nasıl diner? Ellerin ellerimi nerde bekler? Koşabilmek için seninle yollar bizi nasıl özler? Vatanı hangi canavar böler? Onlara senden diğer kim dur der? Gel de anlat bana Anlat, öğret ama bende şehit olayım baba özel baskı id