Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minik Dua'lar Grubu - Yetim Kiz

Minik Dua'lar Grubu - Yetim Kiz
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Küçük Dua'lar Grubu Babasız Kiz Yetim kizin basini oksayan mubarek el Ben'de babasız bir kizim ne olur bana da gel Yetim kizi Kendinem evlat sayan Muhammed Bende yetim bir kizim beni yavrun kabul et Gul sevgin yeter bana ey sevgili Resulum Oyle muhtacim sana ne verirsen kabulum Ya ResulAllah kimsesizlerin sahibi senmissin Oyle demisti dedem Bugun sokakta cocuklar aaaaek oynarken tekrar aralarina almadilar beni Gittiler cok uzuldum agladim Dedemle babaannem avuntu etti Ya ResulAllah uyurkende oyuncagima sarilip yatiyorum Ara Sıra avuntu ediyor fakat cogu vakit agliyorum Benimde Annem olsa bana masal okur ninni soyler Uyuturdu Benim Annem'de Babam'da sen ol Ya ResulAllah Benim basimida sen oksa Beni de sen sev Biliyorum geliyorsun basimi oksuyorsun ustumu ortuyorsun Cunku bazi geceler kalktigimda biri uzerimi ortuyor Benim Annem'de Babam'da sensin Ya ResulAllah Sensin Ya ResulAllah  

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt