Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minik Kuzey yaşamak için yardım bekliyor

Minik Kuzey yaşamak için yardım bekliyor
0
78

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Sakarya'da yaşayan 3 çocuklu Zorlama ailesi, lenfoma kanseri teşhisi konan 4 yaşındaki oğulları Kuzey'in hesaplı zorluklar sebebiyle yarım kalan tedavisini sürdürebilmek için hayırseverlerin desteğini bekliyor

Anne Nagihan Kuvvet'ün çocuğunun tedavisi için aralıksız hastanelerde olması sebebiyle öteki iki oğluna bakan baba Muhammet Şiddet, bu nedenle işi ayrılmak zorunda kaldığı için aile geçimini sağlamakta zorlanıyor Yurt dışından getirilen bazı ilaçların masrafları, konut giderleri ve çocuğunun steril ortamda bakılabilmesi için hayırseverlerin yardımlarını bekleyen aile, küçük Kuzey'in sağlığına kavuşacağı günleri özlemle bekliyor

Tedaviye duraklamak zorunda kaldık
Anne Nagihan Şiddet, oğlu Kuzey'in lenfoma kanserinin dördüncü evresinde olduğunu ve 1,5 yıldır tedavi gördüğünü söyledi
Kuzey'in iki sene daha tedavisinin olduğunu açıklayan Anne Kuvvet, Kuzey'in hastalığı 1,5 yıl önce başladı Kolunun aşağıda büyük bir şişlik vardı, kesintisiz ateşleniyordu Bir rahatsızlığı olduğunu anlayıp doktora götürdük Yapılan tetkik sonucu doktorlar lenfoma kanseri olduğunu söylediler Ardından kemoterapi uygulandı, tedavisi şu lahza sürüyor Tedaviye fiziki imkanlardan dolayı ara vermek zorunda kaldıkdiye konuştu
Baskı, Kuzey'in hastalığın yüzde 40 düzeyde lösemiye döndüğünü, oğlunun tedavisinin tamamlanması için maddesel manevi yardım beklediğini belirtti
Oğlunun tedavisi için sürekli hastaneye gittiğini ve öteki iki minik oğluna eşinin bakmak zorunda kaldığını dile getiren Nagihan Baskı, şöyle konuştu:
3 çocuğum var, çocuklarıma kimse bakmıyor Kuzey için hastaneye gidiyorum sürekli Hastanede kalıyorum ama öteki iki çocuğum evde tek kalıyor Bakacak kimse yok Eşim bakıyor mecburen, bu sebepten nedeniyle çalışamıyor bu nedenle çok bıkkınlık çekiyoruz Çalışamadığı için hiçbir şey kazanamıyoruz Kira, faturalar ve gıda ihtiyacımızı karşılayacak bir para değil elimizde Devlet büyüklerimizden ve yardımsever vatandaşlardan destek bekliyorum

858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt