Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minik Lezzetli Çeri Domates

Minik Lezzetli Çeri Domates

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Minik Lezzetli Çeri Domates Tarifi İçin Malzemeler

*12 tane domates
*4 diş sarımsak
*1 tutam maydanoz
*Çok az zeytin yağ

Minik Lezzetli Çeri Domates Tarifi Yapılışı Domatesi zeytin yağla pişiryoruz 3 dk, tabakda maydanozla ve sarımsakla karıştırıyoruz, meze olarak çok guzel oluyor
Afiyet olsun

Similar threads

Uğur Böcekli Kanepeler Tarifi İçin Malzemeler *Tost ekmeği *Krem peynir *Çeri domates *Zeytin *Maydanoz yaprağı Uğur Böcekli Kanepeler Tarifi Yapılışı Tost ekmekleri çay bardağı yardımı ile kesilir Üzerine krem peynir sürülür Çeri domates ikiye kesilir üzerine koyulur zeytin ile uğur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Pizza Kek Tarifi İçin Malzemeler *3 yumurta *Yarım su bardağı sıvı yağ *1 su bardağı süt *2 su bardağı un *1 paket kabartma tozu *1 çay bardağı dereotu *1 su bardağı mısır *1 çay bardağı zeytin kesilmiş *1 adet kırmızı biber *3 kaşık böreklik peynir *Bir tutam tuz *Bir tutam kimyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Kanepe Ve Çocuklar İçin Eğlence Tarifi İçin Malzemeler *5 adet çeri domates *10 dilim ekmek *1 tutam susam *1 tutam çörek otu *10 dilim kaşar hatta 1 dilim kaşarın yarısı *Maydanoz *Hazır kesilmiş zeytin yok ise evdeki zeytinden yapabilirsiniz benim yetmedi evden de kullandım Kanepe Ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Fırında Kıyma Soslu Patlıcan Tarifi İçin Malzemeler *2 adet patlıcan *2 adet patates *1 adet yeşil biber *3 adet çeri domates Sosu için: *250 gr kıyma *1 adet soğan *1 diş sarımsak *1 adet biber *1 tatlı kaşığı biber salçası *1 yemek kaşığı domates salçası *2 yemek kaşığı sıvı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Kinoa Ve Somonlu Salata Tarifi İçin Malzemeler *Yarım su bardağı Kinoa *Çeri domates 56 adet *Göbek marul *Norveç somon balığı ( konserve) *Limon *Tuz *Göz kararı kekikli zeytinyağı *Tuz Kinoa Ve Somonlu Salata Tarifi Yapılışı Yarım bardak kinoa ( ben siyah, kırmızı be beyaz kinoa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt