Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minik Oğrenciler İcin Ders Zili Caldı!

Hoş geldin! reis0601 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Minik Oğrenciler İcin Ders Zili Caldı!
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Bugun Ders zili minik oğrenciler icin caldıOkula yeni başlıyacak olan minikler bir hatfa oncesinden okula başladılar

ALT :wwwupluploadsminiklericinzilcaldi96186miniklericinzilcaldi96186ALT

Okullar 16 Eylul Pazrtesi gunu acılıyor ve 20192019 eğitim oğretim yılı başlıyorBirinci sınıf ve okul oncesi oğrencileri icin ise ilk ders zili bugun caldı Okullar acılmadan onceki ilk hafta uyum eğitimi programını uygulanıyor
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı tarafından İstanbul Ataşehir Halil Atamavcı İlkokulu'nda duzenlenecek torenle başlatıldı

Okul oncesi uyum haftasında oncelikle cocukların okulu sevmeleri sağlanacakAyrıca okul fobilerini yenmeleri, etkinlikleri gibi duzenlemeler tamamlandıktan sonra okuma yazmaya hazırlık calışmaları ve diğer derslere başlangıc faaliyetleri yapılacakOkula yeni başlayan Cocukların okuldan sıkılmamaları sağlanacak

Similar threads

Bugün Ders zili ufak öğrenciler için çaldıOkula yeni başlıyacak olan minikler bir hatfa öncesinden okula başladılar ALT :larcomupluploadsminiklericinzilcaldi96186miniklericinzilcaldi96186ALT Okullar 16 Eylül Pazrtesi günü açılıyor ve 20192019 eğitim öğretim yılı başlıyorBirinci derslik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Oğrenciler İcin Ders Zili Caldı imagesogrencilericinderszilicaldi5ad10240eb0ef um oğrenciler icin bugun ders zili caldıGuzel bir yaz tatili sonrasında 16 Eylul Pazartesi gunu toplam 17 milyon oğrenci ders başı yaptı3 Ay boyunca yaz tatili yapan oğrencileri saran buyuk heyecan bugun yerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
253
Yarıyıl Tatili Bitti Ders Zili Caldı imagesyariyiltatilibittiderszilicaldi5ad105aa21b6c 15 gun suren yarıyıl tatili sona erdi cocuklar bugun ders zilinin calmasıyla ders başı yaptılar15 gunluk bir dinlenmenin ardından ikinci donem ders zili calan cocuklar buyuk bir heyecan ve neşe icerisinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Okullar Ne Zaman Acılıyor? Ana Okulları Erken Acılıyor İlkoğretime Yeni Başlayan Oğrencilerin İlk Haftası Nasıl Gececek? imagesanaokullarierkenaciliyor5b088856ea4a2 Ana Okulları Erken Acılıyor İlkoğretim birinci sınıf ile ana sınıflarına yeni kayıt yaptıracak oğrenciler, 12 Eylul 2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
minikler için ders zili yarın çalıyor Sevgili melekler, Okula ahenk süreci için yarın mini mini birler okula başlıyorAğlayan ,anne babasını bırakmayan minikler olacakYarın onların günüBaşarılar küçük meleklerminiklericindersziliyarincaliyor5c58a48aa635falt Yaklaşık 1 milyon 292 bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,543Konular
981,899Mesajlar
32,558Kullanıcılar
doğandoğanSon üye
Üst Alt