Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minik Pizzalar

Minik Pizzalar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Minik Pizzalar Tarifi İçin Malzemeler

*3 su bardağı un
*Yarım çay bardağı çicekyağı
*1 paket kurumaya
*1 adet yumurta
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 çorba kaşığı toz şeker
*Alabildiği kadar su

İç malzemeler:

*Sucuk, yeşilbiber, siyah zeytin, kaşar peyniri

Minik Pizzalar Tarifi Yapılışı Öncelikle pizzalarımın şeklinden dolayı lütfen gülmeyin eğer benim gibi bir cimcimeniz varsa böyle şekli bozuluyor ,tepsiye mayalanmaya bırakmıştır bir geldim benim cadı elleriyle şekillerini hafiften bozmuş )gelelim hazırlanışa karıştırma kabına unu doluyoruz ortasını havuz şeklinde açıyoruz içine mayayı yumurtanın beyazını çiçek yağını ve unun üzerine tuzunu toz şekerini serpiyoruz, havuzun ortasındaki mayayı miktarda suyla eritiyoruz ve yeterince suyla kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlıyoruz Hamuru iyi bir şekilde yoğuruyoruz ceviz büyüklüğünde bezeler halinde kesiyoruz yağlanmış fırın tepsisine sıralayıp parmak ucuyla bastırarak bezeleri yassılaştırıyoruz, üzerine yumurta sarısını sürüyoruz iç malzemelerimizi minik minik doğruyoruz kaşar peyniri koyup hazırlıyoruz ,tepsi mayası geldikten sonra 200 derecede 10 dk pişiriyoruz afiyet olsun)

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt