Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Minik Serçe büyük rap'çi çıktı

Minik Serçe büyük rap'çi çıktı
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Minik Serçe büyük rap'çi çıktı DRUM'un sokak hayvanları için düzenlediği gecede Suç Oluşturan ile düet yapan Sezen Aksu: Ceza benim datlım, gıymatlım Ben rap müziğini fazla seviyorum DRUM (Dialogue Respect Understanding Through Music), sahipsiz cadde hayvanları için önceki akşam Cemal Reşit Rey'de Cinayet konseri düzenledi Sezen Aksu da konuk artist olarak sahneye çıkarak organizasyona takviye verdi Katılımın yoğun olduğu gecede koltuklar dolunca sandalye takviyesi yapıldı Sunuculuğunu Doğa Rutkay'ın üstlendiği gecede Canice konser verdi Arkasından Sezen Aksu sahneye çıkıp, 'Gelsin Yaşam Bildiğin Gibi' ve 'Şinanay' şarkılarına Canice'yla düet yaptı Konser sonunda Datlım, gıymatlımdediği Ceza'ya övgüler yağdıran Aksu, rap'i fazla sevdiğini söyledi Sosyal mesuliyet projelerinde yer almaktan mutlu olduğunu bildiren Cinayet ise, Evimde, sokakta bulduğum Fındık adında bir kedim var Eskiden kedilerden hoşlanmazdım ama onu görünce çok sevdimdedi  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,749Kullanıcılar
lekesizSon üye
Üst Alt