Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Minik Serçe yi tanıyamadı

Minik Serçe yi tanıyamadı
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Küçük Serçe yi tanıyamadı ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show a canlı yayında telefon bağlantısına Sezen Aksu bağlanırsa bakalım neler olur BEYAZ’DAN, SEZEN’E BÜYÜK GAF! 1548634490 1548634490 minikserceyitaniyamadi5c4e497e632b3minikserceyitaniyamadi5c4e497e632b3 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersezen15mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MEŞHUR ŞOV YAPAN BEYAZ’IN PROGRAMINA UFAK SERÇE SEZEN AKSU BAĞLANARAK GÜZEL BİR SÜRPRİZ YAPTI Canlı yayına telefonla bağlanan Aksu, öncelerde ismini vermedi ve Beyaz’ı bir zaman işletti Sezen önce Beyaz’ı işletti! Karşısında bir türlü kim olduğunu kestiremeyen Beyaz, kendisine bahşedilen tüyolarla Sezen Aksu’nun kendisini işlettiğini anladı ve hayranı olduğu sanatçının aramasının şaşkınlığını bir zaman üzerinde atamadı Ufak işletmenin gerisinde kahkahalara boğulan Aksu, Beyaz’ın 40’ıncı doğum gününü en dürüst dilekleriyle kutlayarak ünlü şovmene unutamayacağı bir hatıra yaşattı ‘Üstüme alınmadım’ Ama sırası gelmişken Beyaz öyle bir pot kırdı oysa sonrasında da nasıl toparlayacağını bilemedi Beyaz, 'Sezen Hanım 40 yaş sonrası nasıl oluyor? İyi oluyor mu?' dedi ve söyler söylemez de kırdığı potu anlayıp, 'Yok siz bilmezsiniz zaten Daha o yaşı geçmediniz Ben etrafınızdakilerden bahsettim Üstünüze alınmayın' dedi Sezen Aksu’da 'Yok ben bilmem o yaşları Üstüme alınmadım' diye yanıt verdi ve kahkahalar havada uçuştu  

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt