Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mira İsminin Anlamı Ne?

Mira İsminin Anlamı Ne?
0
169

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Mira İsminin Anlamı

Guzel bir isim Mira kulağa cok hoş geliyor bir kız ismidir Mira

Eski likya kentlerinden birinin adı Bir kuyruklu yıldız adı

Ayrıca ispanyolcada da bak anlamındadırMira ismi Kuranı Kerim'de geciyormu diye merak edenleriniz olursa hemen onuda belirtmek istiyorum hayır Mira ismi Kuranı Kerim'de gecmiyor

Similar threads

Mira İsminin Anlamı Hoş bir ad Mira kulağa fazla güzel geliyor bir kız ismidir Mira Eski likya kentlerinden birinin adı Bir kuyruklu yıldız adı Hem ispanyolcada da bak anlamındadırMira ismi Kuranı Kerim'de geçiyormu diye merak edenleriniz olursa anında onuda ayrıntıları ile belirtmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Mira ismi son günlerde en popüler isimler arasında yer alıyor. İsmin anlamı ve Kuran'da geçip geçmediği merak edenler için muhteşem bir haberimiz var. Mira ne demek? Mira isminin anlamı nedir? Mira ismi Kuran'da geçiyor mu? sorularının yanıtı haberimizde. Son yıllarda en çok duyulan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Abakay İsminin Anlamı Nedir? Abakay isminin anlamı Abakay ismi adı Abakay İsminin Anlamı Abakay ismi ne anlama gelir? manası nedir? Abakay kız ismidir Anlamı ise Kuzey Turklerinin Buyuk Kadınlara Verdikleri Unvan'dır
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Mihrimah İsminin Anlamı Nedir? Doğacak cocuklarına isim arayan Sevgili Anne ve Baba adayları Sizlerde farklı isimler konusunda benimle hem fikirseniz Mihrimah ismini cok beğeneceksiniz anlamı da cok guzel bir kız ismi Sultan Suleyman ile Hurrem Sultan'ın kızları olan Mihrimah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Nazenin İsminin Anlamı İlginc bir isim gibi geldi merak ettim anlamını araştırdım hemen Nazenin isminin anlamını kısaca sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar guzel bir kız ismi Nazeninimagesnazeninismininanlaminedir5ad5fa9e1c09cgif Nazenin Anlamı;Cilveli, oynak Cok nazlı yetiştirilmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt