Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mircea Lucescu: 'Fenerbahçe çok faullü oynadı'

Mircea Lucescu: 'Fenerbahçe çok faullü oynadı'
0
97

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Dinamo Kiev Teknik Yöneticisi Mircea Lucescu, Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettikleri UEFA Avrupa Ligi küme maçının akabinde basın toplantısında konuştu.

Lucescu, "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum ancak Avrupa düzeylerinde bu türlü oynamamalı. Çok fazla faul yaptılar. Oyuncularım hastanelik oldu. Kalecim sakatlandı. Anlayın beni." dedi.

Deneyimli teknik adam, basın toplantısında soru istemediğini belirterek ayrıldı.

Jorge Jesus ise Mircea Lucescu'nun bu kelamları üzerine, "Dinamo Kiev'in birinci yarıda yapmak istedikleri şey bizi taktik faullerle durdurmaktı. 10. dakikada 8 faul yaptılar. 25. dakikada kaleci vakit geçirmeye başladı. Ukrayna'da bu türlü mi bilmiyorum lakin oyuncuların bu üslup hareketler yapmamalı. Benim grubum sonuna kadar savaştı. Teknik ve taktik prensipleri en uygun halde uyguladı. Lucescu'ya çok hürmet duyuyorum. Kalitesinin kanıtlamış bir isim fakat ona şöyle bir tavsiyede bulunabilirim; maçın istatistiklerine bakabilir. Onların sıhhat grubu 8 sefer alana girdi. Maçı nasıl izledi bilmiyorum fakat düzgün tahlil etmediğini düşünüyorum. Dinamo Kiev daima faulle durdurmaya çalıştı bilhassa birinci yarım saatte. Fikrine hürmet duyuyorum ancak katılmıyorum." yanıtını verdi.

Similar threads

Dinamo Kiev Teknik Yöneticisi Mircea Lucescu, Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettikleri UEFA Avrupa Ligi küme maçının akabinde basın toplantısında konuştu. Lucescu, "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum fakat Avrupa düzeylerinde bu türlü oynamamalı. Çok fazla faul yaptılar. Oyuncularım hastanelik oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri UEFA Avrupa Ligi B Kümesi maçı sonrası rakiplerini sert oynamakla suçlanan Dinamo Kiev Teknik Yöneticisi Mircea Lucescu'nun bu tavrı Ukrayna'da da reaksiyon görmeye başladı. Ülker Stadı'ndaki maç sonrası, "Fenerbahçe sert oynadı. Bir oyuncum hastanelik oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
UEFA Avrupa Ligi B Kümesi birinci hafta maçında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Dinamo Kiev'i 2-1 yendi. Sarı-lacivertliler, 36. dakikada Gustavo Henrique'nin golüyle 1-0 öne geçti. Tsygankov'un golü konuk takımı ümitlendirse de maçta gülen taraf Fenerbahçe oldu. Yeni transfer Batshuayi, 90+2'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye 2-1'lik skorla kaybeden Dinamo Kiev'e iki futbolcusundan makûs haber geldi. Ukrayna temsilcisi, Fenerbahçe maçında sakatlık yaşayan Mykola Shaparenko'nun 6 ay, kaleci Georgiy Bushchan'ın ise 1 ay oynayamayacağını açıkladı. LUCESCU'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Dinamo Kiev'de teknik yönetici Mircea Lucescu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları son karşılaşmadan etkilenmediklerini söyleyen Lucescu, "Oyuncularımız profesyonel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
281
858,508Konular
982,843Mesajlar
30,630Kullanıcılar
onljnjSon üye
Üst Alt