Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mirkelam aşkımsın şarkı sozu lyrics

mirkelam aşkımsın şarkı sozu lyrics
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
mirkelam aşkımsın sozleri
mirkelam aşkımsın şarkı sozu
mirkelam aşkımsın lyrics

Aşkımsın Mirkelam
Aşkımsın sozleri

Camlar, palmiyeler camlar
Guneşin gozumu aldığı
Gozunun gozume daldığı
Anlar ah o anlar

Ellerin elimde
İcimde bir deniz
Ne kalır geriye
Ağustos bocekleriyiz

Senle ben birlikteyken
Kumlara uzansak
Dalıp dalıp denizlerden
Hayaller cıkarsak
Derin derin uzun uzun
Baksam sana
Aşkımsın adlı şarkıyı
İstesem senden
Aşkımsın cikolata
Aşkımsın limonata

Damlar beyaz evler damlar
Altında mehtaba dalar
Ustunu sarmış aşıklar
Sarmaşıklar

Ellerim belinde
İcimde bir deniz
Ne kalır geriye
Ağustos bocekleriyiz

Senle ben birlikteyken
Kumlara uzansak
Dalıp dalıp denizlerden
Hayaller cıkarsak
Derin derin uzun uzun
Baksam sana
Aşkımsın adlı şarkıyı
İstesem senden
Aşkımsın cikolata
Aşkımsın limonata

Similar threads

aşkımsın cikolata aşkımsın limonata şarkısı sozu aşkımsın cikolata aşkımsın limonata sozleri Mirkelam aşkımsın cikolata aşkımsın limonata şarkı sozu Camlar, palmiyeler camlar Guneşin gozumu aldığı Gozunun gozume daldığı Anlar ah o anlar Ellerin elimde İcimde bir deniz Ne kalır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Kızlara Söylenecek En Güzel Sözler, BÖYLECE YILBAŞI CİKolATASI YEDIM HICBIRI SENIN DEĞIN TATLI DEILDI Yedi bambaşka iklimden, Yedi çeşitlilik arı getirseler, Yedi çeşitlilik arı, Yedi ayrı çiçeği dolaşsa, Yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz Hayatta üç şeyi sevdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Romantik Nickler Msn de karşı tarafa iletmek istediğiniz en romantik en janjanlı en hoş sözlerle bezenmiş yazılar arkadaşlarımromantiknickler5c58359627818alt :D Big Grin :D » Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle değiş tokuş ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,497Konular
981,938Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt