Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Misafirin Yemekten Sonra Yapacağı Dualar

Misafirin Yemekten Sonra Yapacağı Dualar
0
167

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
????????? ??????? ?????? ?????? ????????????? ????????? ??????? ?????????????

Duanın Manası: “Allah’ım! Onlara rızık olarak verdiklerine bereket ver Onları bağışla ve onlara merhamet et
Müslim

??????????? ???????? ???? ??????????? ??????? ???? ????????

Duanın Manası: “Allah’ım! Bana yemek verene yemek ver Bana su verene su ver
Müslim

Similar threads

Abdullah ibni Mesud (Radiyallahu Anh) şöyle demiştir: “Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) elim Onun elinin içinde olduğu halde teşehhüdü bana öğretti Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) bana Kur’an’dan bir sure öğretir gibi şu teşehhüdü öğretti: ?????????????? ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Abdullah ibni Mesud (Radiyallahu Anh) şöyle demiştir: “Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) elim Onun elinin içinde olduğu halde teşehhüdü bana öğretti Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) bana Kur’an’dan bir sure öğretir gibi şu teşehhüdü öğretti: ?????????????? ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
EVE GİRERKEN YAPILAN DUA Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu: “Bir kimse evine girdiği zaman: ??????????? ?????? ?????????? ?????? ??????????? ???????? ???????????? ?????? ????? ????????? ???????? ????? ?????????? ??????? ????? ???????? ???????????? ‘Allah’ım! Kuşkusuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
369
Sual: Her peygamber gibi, Peygamber efendimizin de, hiç günah işlemediği halde, (Beni günahtan, küfürden koru) gibi dualar etmesinin hikmeti nedir? CEVAP Nasıl dua edileceğini bize öğretmek için, öyle dua etmiştir Bazıları şöyledir: (Allah’ım, bizi açık ve gizli bütün günahlardan koru!)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
(1) Ebu Musa elEş’ari (Radiyallahu Anh) şöyle dedi: “Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’e abdest alırken geldim Onu işittiğimde (şöyle) diyerek dua ediyordu ??????????? ??????? ??? ???????? ????????? ??? ??? ??????? ????????? ??? ??? ??????? Duanın Manası: “Ey Allah’ım! Günahımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
258
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt