iltasyazilim
FD Üye
Mısır Haşlaması(Sapsssarı) Tarifi İçin Malzemeler
*Mısır (Tencerenin üzerinde 67 parmak yer kalacak kadar ben 810 adet kullandım çünkü düdüklü tencerem büyük)
*Sıcak su (Mısırların üzerini 45 parmak geçecek kadar)
*Düdüklü tencere
Suyu döktüğünüzde hava payı da kalması gerekiyor sıfıra sıfır değil
Mısır Haşlaması(Sapsssarı) Tarifi Yapılışı
*Mısır (Tencerenin üzerinde 67 parmak yer kalacak kadar ben 810 adet kullandım çünkü düdüklü tencerem büyük)
*Sıcak su (Mısırların üzerini 45 parmak geçecek kadar)
*Düdüklü tencere
Suyu döktüğünüzde hava payı da kalması gerekiyor sıfıra sıfır değil
Mısır Haşlaması(Sapsssarı) Tarifi Yapılışı