Misket Köfteli Patates Tarifi İçin Malzemeler Köftesi İçin ; 250 gr az yağlı kıyma2 yemek yemek kaşığı galeta unu yada bayat ekmek 1 dilim1 tane orta boy kuru soğan1 ’er nehir kaşığı silme karabiber, kimyon, kekik, toz kırmızı biberVe tuz3 yemek kaşığı akıcı yağ2 tane orta zirve patates4 adet yeşil biber1 adet domates yada 1 akarsu bardağı domates sosu2 yemek kaşığı domates Misket Köfteli Patates Tarifi Yapılışı Ilk Kez köfteyi hazırlayın Ķöftenin malzemelerini karıştırıp uygunca yoğurun Erik büyüklüğünde misket köfteler yapınBen granit tencereye değişken yağını koyup yağı birazcık kızdırdım İçine köfteleri attım birazcık kızarttımPatateslerin kabuklarını soyup yıkadım ve köftelerin büyüklüğünde küp küp doğradımBiberleri de ayni büyüklüğünde doğradım Köfteler biraz kızarınca içine kağıt havlu serdiğiniz tabağın içine aldımBenzer tencereye patatesleri attım az kızarttım Biberleri de ek ettim biraz daha kızarttımBir tane domatesi küçük doğradım biraz patatesle ve biberle kavurdum Sonradan salçayı birazcık suyla sulandırıp tencereye ekleyinDaha Sonra üç su bardağı sıcak suyu ek edin Biraz suyunu çekince köfteleri ek edinBirazda köftelerle pişirin Ocağın altını kapatın ve sıcak servis yapın Afiyet olsunol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur