Bilye tatlısı(6 karakter) MALZEMELER 1 Adet Yumuta 1 Kahve Fincanı Yoğurt 1 Kahve Fincanı Eritilmiş Margarin 2 Kahve Fincanı Pudra Şekeri 1 Nehir Kaşığı Karbonat Alabildiği Kadar Un Kızartmak İçin: Akıcı Yağ HAZIRLANIŞI Başlangıçta geniş bir kapta 1 adet yumurtayı,1 kahve fincanı yoğurdu,1 kahve fincanı eritilmiş margarini,1 akarsu kaşığı karbonatı ve alabildiği dek unu iyice karıştırınKulak memesi kıvamında bir hamur elde edene dek yoğurun Hazırladığınız hamurun üstüne nemli bir bez örterek 20 dk dinlendirin Değişken yağı tercihen teflon bir tavaya alın Yoğurduğunuz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp,kızgın sıvı yağın içine atın ve çevirerek kızartın Delikli kepçeyle servis tabağına aldığınız tatlıların üzerine pudra şekeri serpin(isteğe göre hindistan cevizi ve tarçın serpebilirsiniz) Soğuyunca servis yapın