iltasyazilim
FD Üye
Misket Tatlısı
Malzemeler: 1 Adet Yumurta 1 Fincan Yoğurt 1 Fincan Margarin (Eritilmiş) 1 Çay Kaşığı Karbonat Alabildiği Kadar Un Yeteri kadar Sıvıyağ 2 Fincan Pudra Şekeri Yapılışı:
Geniş bir kapta yumurtayı, yoğurdu, eritilmiş margarini, karbonatı ve unu karıştırın
Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene dek yoğurun
Hamura nemli bir bez örterek 20 dk dinlendirin
Sıvıyağı tavaya alın
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, kızgın yağın içine atın Çevirerek kızartın
Servis tabağına aldığınız kızarmış hamurların üzerine pudra şekeri serpin
Soğutup servis yapın
Malzemeler: 1 Adet Yumurta 1 Fincan Yoğurt 1 Fincan Margarin (Eritilmiş) 1 Çay Kaşığı Karbonat Alabildiği Kadar Un Yeteri kadar Sıvıyağ 2 Fincan Pudra Şekeri Yapılışı:
Geniş bir kapta yumurtayı, yoğurdu, eritilmiş margarini, karbonatı ve unu karıştırın
Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene dek yoğurun
Hamura nemli bir bez örterek 20 dk dinlendirin
Sıvıyağı tavaya alın
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, kızgın yağın içine atın Çevirerek kızartın
Servis tabağına aldığınız kızarmış hamurların üzerine pudra şekeri serpin
Soğutup servis yapın