iltasyazilim
FD Üye
Mişoriz (Arnavut Pilavı) Tarifi İçin Malzemeler
*3 su bardağı pirinç
*7 su bardağı tavuk suyu
*1 küçük soğan
*1 yemek kaşığı salça
*89 parça tavuk eti
*Tuz
Mişoriz (Arnavut Pilavı) Tarifi Yapılışı Tavuk eti önce kavrulup daha sonra 25 dakika kaynatılır Soğan küçük küçük doğranır ve yağlı bir tepside kavrulur ardından salça eklenir soğan ve salçalar da pembeleşince pirinçler eklenir Pirinç de kavrulduktan sonra tavuk suyu eklenir ve kaynadıktan sonra üzerine haşlanmış tavuklar dizilir ve fırına koyulur Tavuklar da pişince servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
*3 su bardağı pirinç
*7 su bardağı tavuk suyu
*1 küçük soğan
*1 yemek kaşığı salça
*89 parça tavuk eti
*Tuz
Mişoriz (Arnavut Pilavı) Tarifi Yapılışı Tavuk eti önce kavrulup daha sonra 25 dakika kaynatılır Soğan küçük küçük doğranır ve yağlı bir tepside kavrulur ardından salça eklenir soğan ve salçalar da pembeleşince pirinçler eklenir Pirinç de kavrulduktan sonra tavuk suyu eklenir ve kaynadıktan sonra üzerine haşlanmış tavuklar dizilir ve fırına koyulur Tavuklar da pişince servis edebilirsiniz
Afiyet olsun