Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mithat Korler aşk yalanmış Unutulmaz

Mithat Korler aşk yalanmış Unutulmaz
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Unutulmaz Aşk yalanmış şarkısı
Unutulmaz Aşk Yalanmış şarkısı

Mithat Korler'in, son albumunde seslendirdiği Aşk Yalanmış şarkısı
En cok neyi ozluyorum biliyormusun o cocuk ellerini
Bana baktığın zaman aklımı alan gozlerini
Bizim aşkımızın tarifi yoktu
Benzersiz sevmiştik birbirimizi
Nasıl kazandıysak oyle kaybettik
Şimdi kim arar kim bulur izimizi
Bildiğini okur zaman gurur aşka duşmanmış
Biz bile ayrıldıysak demekki aşk yalanmış

En cok neyi ozluyorum biliyormusun o cocuk ellerini
Hani bana baktığın zaman o aklıma gelen benim aklımı alan gozlerini
Bizim aşkımızın tarifi yoktu
Hani benzersiz sevmiştik birbirimizi
Ama nasıl kazandıysak oyle kaybettik
Şimdi kim arar kim bulur izimizi

Similar threads

Karizma Mesajlar kısa Karizma Mesajlar facebook Kah Cıkarım Gok Yuzune Seyrederim Alemi Kah inerim Yer Yuzune Seyreder Alem beni Kimse Duramaz onumuzde, Delikanlıyız Alemde Yalan OLmayız Guzelim Senin Parmakla Saydığın Aşklarına BedeL Benim tesbihimdeki aşk Taşları Sen Suslu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Ay Parçası — Buray - Ay Parçası — Buray (3:49) Zor Sevdiğimden — Sıla - Zor Sevdiğimden — Sıla (3:32) Zifiri — Nahide Babashli - Zifiri — Nahide Babashli (2:07) Zeynep Bastık — Unutursun - Zeynep Bastık — Unutursun (4:53) Zeynebim — Erkan Oğur - Zeynebim — Erkan Oğur (5:44) Zar — Tuğba Özerk -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
574
Sevgiliye Aşk Mektupları , Sevgiliye Gozlerinin gozlerime deydiği o ilk anda catırdattın yureğimin aynasını Yureğimin sevmekle gorevlendirilmiş en hassas noktasına dokundun seni gorduğum gun Ruhuma beni seveceksin diye emir veren kıdemli asker gibiydi guzel gozlerin Kirpiklerinin her...
Cevaplar
2
Görüntüleme
742
Etkileyici Unlu Sozler Etkileyici Unlu Guzel Sozler En Guzel Etkileyici Sozler Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan Gecemin gunduzumden farkı yok alaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt