Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mixek Çayı (Karanfilli Çay)

Mixek Çayı (Karanfilli Çay)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mixek Çayı (Karanfilli Çay) Tarifi İçin Malzemeler

*Çay
*35 adet karanfil
*Kaynayan su
*Limon kabuğu dilimler

Mixek Çayı (Karanfilli Çay) Tarifi Yapılışı Çay Azerbaycanlıların vazgeçilmezi, caya şarkılar, şiirler yazılır, her bir derdin dermanı çay, çay, çay Armudu istekanda çay, ureyimiz yananda çay))) bende bir Azeri olarak çayı çok seerim Sinire iyi gelen çay hep rahatlık getirir Sakinleştirir Ben genelde adi caya Bitkiler çiçekler güller karıştırarak içerim Hem şifasi hem tadı güzel olur İşte sade çay tariflerimden biri Hem nezlelerde, hem sakinleşttrici, rahatlatıcı gibi, bağışıklık sistemine tesiriyle güzel bir cay Küçük demliye bir kaşık çayımızı döküyoruz( ben beta tea kullanıyorum), üzerine kaynayan suyumuzu ilave edip demliyoruz, demelenen caya 35 adet karanfil ve limon kabuğu dilimleri(küçük parçacıklar halinde)atıyoruz Çaydanlığın üzerinde düşüyor(sıcak çaydan kim vaz geçer) hemen kokusu yayılır karanfilin Ve çayımızı servis ediyoruz Afiyet olsun

858,481Konular
981,443Mesajlar
29,607Kullanıcılar
Ramo0010Son üye
Üst Alt