Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mm yanıyor

mm yanıyor
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
mm yanıyor Gerçekten işin aslı şöyle Admin bey Aslıyı birincil gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı bir gün benim acizane msn mi ekliyor MekaniComdan diyor bana MekaniCom o dakika ruhumun başkenti başımın tacı ruhumun ilacı oluyor Delikanlıya yakışmaz msn de en minik bir edepsizlik etmiyorum, yanlız gittiği forumu mıh gibi aklıma çakıyorum Oğlum diyorum bizim msn ye birincil bu msn de cam açıcaksın Sorup soruşturup bulup buluşturup en nihayetinde görüntülü konuşma gönderiyorum Lakin gel gelelim kızın üvey abisi msn mi donduruyor 2 kez istetiyorumBu defa üvey abi bizde yeni üyeye kız yok diyor Anam senide yorduk fakat hadi son bi kere daha iste Msn lahza**** yüzüne bir kez daha kapanıyor Oğlum bu kızın msn'sini patlat diyor Bilgisayarcının çırağı Şakir'in eline bir mektup sıkıştırıp aslıya gönderiyorum kaçarmısın benimle diyorum Kaçarım diyor Mübarek cuma gecesine anlaşıyoruz Hani yanlız gitmeyim bizim Kamili çağırayım diyorum Kamil babadan kalma Laptopunu almış Kamil lan bu ne diyorum Ne olur ne olmaz kanka senin pc çökerse kullanırız sen sür diyor Sürüyorum Açıl ey diyadin ben geliyorum Forum Mod'u beni arıyo MekaniCom yanıyor cümbür cemaat benden biliyor Aslı diyorum ne oluyor Ne olur demeye kalmadan Forum modaratörü kapıyı çalıyor içeri giriyor Moderatör bey diyorum Kız reşit can atarak geldi Modaratör bey tamamlanmış diyor Kıza bişey dediğim değil da MekaniCom niye yakıyorsun be evladım? Aslı bu ne diyor diyorum Aslı hiç bişey demiyor Meğer bizim aslı kaçarken msn yi açık unutmuş Daha Sonra msn den düşmüş daha sonra adsl kopmuş Isınan modem tutuşmuş sonradan MekaniCom tutuşmuş Nihayetinde attılar bana ban Ivedi zaman sonradan duruşma günü geldi Admin aslıya sordu Kızım seni bu adammı kaçırdı Evet Admin Bey MekaniCom da bu adammı yaktı eee evet Admin bey Ne eveti aslı? Nikah kıymıyoruz aslı? 7 takvim ban geçer geçmesinede, yalancıktan 7 sene 77 yıl gibi kazanç delikanlı bir üyeye Birkaç güne kalmadı koptu pc mim internet bağlantısı dedim kendi kendime ben bu banı kırarım gider bu kere melekler mekanını harbiden yakarım Şu Anda merak ediyosunuz dimi yaptımmı yapmadımmı diye? Evet yaptım Üvey abisinin Forumuna pink atıp hack ledim Sonra MekaniCom belli başlı yonetim binasına yakıt döküp yaktımmmyaniyor5c56354b84d81gifalt :cry: Cry :cry:  

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt