iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ben Rappelz (indirmeli MMORPG) oyuncusuyum
Oyunu tr serverinde oynarken hiçbir Lag (donma) sorunu uyaşamıyordum
USA serverine geçtiğimde ciddi bir donmabağlantı problemi yaşıyorum, ancak USA serverdan da vazgecemiyorum
Tr'de cayır cayır çalışan oyun USA serverda adım başı donuyor, sürekli kasıyor
Bunun bence iki olası sebebi var:
+USA server'da yaklaşık 5 server ve (duruma göre) her serverda 2 ch var, ancak buna karşılık olarak büyük bir oyuncu kitlesi var Serverlerin doluluk oranı %75'i gecmediği sürece diğer oyuncularda donma problemi olmuyor Ben gecegündüz ne zaman oyuna girsem, serverlerin doluluk oranı %20 iken bile oyunum sürekli donuyor
+Tr serverde ise 2 server var ve ikiside asla %60'yi geçemiyor Tr serverlerde pazar akşamı olsun, gece olsun, serverde event olsun (event olduğunda serverlar son oyuncusuna kadar dolar) buna ramen oyunum hiç donmuyor, tıkır tıkır çalışıyor
Bunun sebebi ülkeler arası bağlantı mı olabilir, yoksa benden mi kaynaklı
Bunun bir çözümü var mı? Varsa nedir? Yardımlarınızı7önerilerinizi bekliyorum
Oyunu tr serverinde oynarken hiçbir Lag (donma) sorunu uyaşamıyordum
USA serverine geçtiğimde ciddi bir donmabağlantı problemi yaşıyorum, ancak USA serverdan da vazgecemiyorum
Tr'de cayır cayır çalışan oyun USA serverda adım başı donuyor, sürekli kasıyor
Bunun bence iki olası sebebi var:
+USA server'da yaklaşık 5 server ve (duruma göre) her serverda 2 ch var, ancak buna karşılık olarak büyük bir oyuncu kitlesi var Serverlerin doluluk oranı %75'i gecmediği sürece diğer oyuncularda donma problemi olmuyor Ben gecegündüz ne zaman oyuna girsem, serverlerin doluluk oranı %20 iken bile oyunum sürekli donuyor
+Tr serverde ise 2 server var ve ikiside asla %60'yi geçemiyor Tr serverlerde pazar akşamı olsun, gece olsun, serverde event olsun (event olduğunda serverlar son oyuncusuna kadar dolar) buna ramen oyunum hiç donmuyor, tıkır tıkır çalışıyor
Bunun sebebi ülkeler arası bağlantı mı olabilir, yoksa benden mi kaynaklı
Bunun bir çözümü var mı? Varsa nedir? Yardımlarınızı7önerilerinizi bekliyorum