Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Taşınabilir Hizmet Aracı ile hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor. Merkeze uzak mahallelere park eden Taşınabilir Hizmet Aracı abonelik, fatura ödeme, borç sorgulama üzere süreçlerle vatandaşa kolaylık sağlıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, merkeze uzak mahallelere Taşınabilir Hizmet Araçlarıyla hizmet götürüyor. Tam bir sabit vezne misyonunu yerine getirebilecek donanıma sahip Taşınabilir Hizmet Aracı abonelik, fatura ödeme, borç sorgulama üzere süreçlerle vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Her gün farklı bir mahalleye park eden Taşınabilir Hizmet Aracı, 08.30 ile 17.30 saatleri ortasında süreç yapıyor. Taşınabilir Hizmet Aracı’nın son olarak Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde hizmet verdi. Hizmet ayağına gelen vatandaşlar uygulamadan çok mutlu.
VATANDAŞ MEMNUN
Yeni abonelik için sürecini Taşınabilir Hizmet Aracı’nda gerçekleştiren Özgür Acar “Bu süreci tamamlamak için kent merkezine gitmemiz gerekecekti. Hizmetin ayağıma gelmesine çok sevindim. Taşınabilir Hizmet Aracı sayesinde meskenden inerek 10 dakika içerisinde işimi hallettim. Hem vakit kaybından hem de yol masrafından kurtuldum” dedi. Altıntaş Mahalle Muhtarı Bilal Çelik, hizmetin vatandaşa büyük kolaylık sağladığını belirterek, ASAT Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı