Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mocha Latte

Mocha Latte

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mocha Latte Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı süt
*6 kare çikolata
*French press için 2 yemek kaşığı filtre toz kahve yada 2 kapsül Expresso yada 2 tatlı kaşığı nescafe
*Su

Mocha Latte Tarifi Yapılışı
Ben expresso makinesiyle kapsulden önce expressoyu hazırlıyorum, siz isterseniz manuel French press ile filtre kahve french press yoksa Nescafe hazırlayabilirsiniz Expresso için zaten makine kendisi hazırlıyor Filtre kahve için el yapımı French press kabının içine 2 yemek kaşığı toz filtre kahve konulup ketil da kaynamış su 1 dk dinlendirilip kaba koyulur Kahveli sıcak su 4 dk bekletip press yapılır İkisininde ben de olan resimlerini koydum Bunların ikisi de yoksa 2 kişilik nescafe hazırlanır Ketılda kaynamış sıcak su ile 2 tatlı kaşığı nescafe karıştırılır Ocakta süt kaynayana kadar ısıtılır Süt ısınınca içine çikolata koyulur, eriyene kadar karıştırılır Bitter sütlü yada fıstıklı fındıklı çikolata fark etmez ben fıstıklı koydum İçerken fıstık ağıza gelince güzel oluyor tavsiye ederim çikolata zaten şekerli olduğundan şeker eklemedim Siz isterseniz tadına bakıp şekeri en son atabilirsiniz Çikolatalı süt ile kahveyi soğumadan karıştırın bir cupa koyup içebilirsiniz Afiyet olsun

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt