Mod Basvurusu Sizce Bundan Mod olurmu immodbasvurusu5c563069832d8pngalt modbasvurusu5c563069870d4alt Big Grin Bireysel Bilgilerim: Ad: Şeyhmuscan Nick: BanlanaBanlanaNeOlur Yer: siz yurtsuzYaş: Benle Kamil’in yaşları toplamı 32’dir Kamil’in yaşı benim yaşımın yarısından 2 fazladır Eğitim Durumu: Yer yer sağanak yağışlı Gündüz 21 Gece 9 derece Üyelik Tarihi: Dün değil öbürsü gün Online Sürem: Ayda 9 dakika (Açlık olursa 10 dakikaya çıkarabilirim) Özgeçmişim: Daha önce değişik forumlarda banlı aza görevini üstlendim 7 kere dünyanın en çok banlananları ödülüne aday gösterildim lakin her seferinde bu ödül youtube’a verildiği için bana yemek düştü Acilen geçmişime bir perde çekip moderatör elde etmek istiyorum Bu devir için elimden geleni yapacağıma hiç kuşkunuz olmasın zaten süt kadar temiz olan geçmişim de bu söylemlerimi doğrular nitelikte Kariyer Planlarım: Allah izin verirse MELEKLERMEKANICOM admini elde etmek en büyük kariyer planlarımdan yalnızca 4 tanesine Onun öncesinde yönetici olup geleni gideni idare etmek istiyorum bildiğiniz gibi gelen gideni aratır ama bunun konumuzla alakası yok o yüzden bilmesenizde olur Idareci olmadan öncede moderatörlük yapmayı isterim sırık yöneticiliğe yükselmek istemem önce bi ortalığı modere etmek isterim ondan sonra yönetiriz bi problem olmaz Hatta mümkünse ilk etapta asistanlıkta yapabilirim ondan önce zaten üye olmam gerkiyordu onu oldum o yönde bi sıkıntım değil gelen aktivasyon emailiyle üyeliğimi etkin ettim Dediğim gibi sevgili admin kariyer planım admin edinmek istersen sana bi yolluk yaparım bu konuda anlarsın ya çorba parası lüzumlu olursa söyle(Şifreli yazdım başka biri anlamasın diye çaktırma) Hobilerim: su içmek yemek yemek ve msnde sanal çetleşi en büyük hobilerimdendir Forum hakkında soru ve cevaplar bölümünde yöneticileri yazılı sınava ast tutmakta büyük hobilerimden sayılabilir Hem amatör olarak oyunculuk yapıyorum Oynadığım filmlerden birkaç her birine; Vur Kaç Matkap Şeyhmus Yontmak Başı Üst Katta Zelzele Var Ateş Kimin İçin Yanıyor Recebide İvedik 2 Kodummu 007 İçinde Bir Yılan Dolaşıyor Tüm Paylaşımlarım: h t t p:dabulyudabulyudabulyunoktatduslerforumnoktaşeyhmus u ntümpa ylaşımlarınoktakom (Aradaki boşlukları sil 50 mesajım değil diye link koymadı bende sinirlendim bilgisayara küçük çaplı hasar verdim bide gidip forum hakkında soru ve cevaplara bu konu için verdim veriştirdim ondan sonradan geldim bütün parantezi kapatacaktım bide şeyi söyliyim dedim forum hakkında soru ve cevaplarda çok hoş paylaşımlarım var hepsini bütün paylaşımlarımda topladım beğeneceğinizi düşünüyorum artık parantezi kapatabilirim fazla uzadı bu parantez rekorlar kitabına girebilir acaba birazcık dahamı uzatsam neyse şimdilik kapatıyorum sonra belki her tarafta açarım) Referanslarım: Şimdilik değil ama buluruz birine bi yolluk yaparız Not: Sevgili admin dediğim gibi bişeye ihtiyacın olursa bir pm uzağındayım yolluk yada çorba parası gerekli olursa hallederiz Neyse hadi görüşürüz biz size sonradan pm atarız falan gibi cevaplar verme ya alacam de ya almıcam ben ona tarafından kendimi ayarlıcam modbasvurusu5c563069832d8pngalt modbasvurusu5c563069832d8pngalt