Mod Başvurusu Her Tarafta söyleyeyim benle alakası yokmodbasvurusu5c56376ac3db4pngalt modbasvurusu5c56376ac79fealt Big Grin yalnızca bi yerde gördüm hoşuma gitti mod başvurusu yerine getirmek isteyen arkadaşlar varsa onlara yol göstersin diye açtım bu konuyu pekmodbasvurusu5c56376b01173gifalt :d040: D040 :d040: umarım işinize yarar arkadaşlar:zuha::zuha: Bireysel Bilgilerim: Ad: Şeyhmuscan Nick: BanlanaBanlanaNeOlur Yer: siz yurtsuz Yaş: Benle Kamil’in yaşları toplamı 32’dir Kamil’in yaşı benim yaşımın yarısından 2 fazladır Eğitim Durumu: Yer yer sağanak yağışlı Gündüz 21 Gece 9 derece Üyelik Tarihi: Dün yok öbürsü gün Online Sürem: Ayda 9 dakika (Arzu olursa 10 dakikaya çıkarabilirim) Özgeçmişim: Daha önce farklı alanlara yönlendirilmiş forumlarda banlı aza görevini üstlendim 7 kere dünyanın en çok banlananları ödülüne namzet gösterildim ama her seferinde bu ödül youtube’a verildiği için bana yemek düştü Hemen geçmişime bir perde çekip moderatör edinmek istiyorum Bu tahsis için elimden geleni yapacağıma hiç kuşkunuz olmasın zaten süt değin temiz olan geçmişim de bu söylemlerimi doğrular nitelikte Kariyer Planlarım: Allah izin verirse meleklermekanı admini olmak en büyük kariyer planlarımdan sadece 4 her birine Onun öncesinde idareci olup geleni gideni idare etmek istiyorum bildiğiniz gibi gelen gideni aratır lakin bunun konumuzla alakası değil o yüzden bilmesenizde olur Yönetici olmadan öncede moderatörlük yapmayı isterim yelken direği yöneticiliğe yükselmek istemem önce bi ortalığı modere etmek isterim ondan sonradan yönetiriz bi problem olmaz Hatta mümkünse birincil etapta asistanlıkta yapabilirim ondan önce zaten üye olmam gerkiyordu onu oldum o yönde bi sıkıntım yok gelen aktivasyon emailiyle üyeliğimi etkin ettim Dediğim gibi sevgili admin kariyer planım admin edinmek istersen sana bi yolluk yaparım bu konuda anlarsın ya çorba parası lazım olursa söyle(Şifreli yazdım başkası anlamasın diye çaktırma) Hobilerim: su içmek yemek ve msnde sanal çetleşi en büyük hobilerimdendir Forum hakkında soru ve cevaplar bölümünde yöneticileri yazılı sınava yan tutmakta büyük hobilerimden sayılabilir Hem acemi olarak oyunculuk yapıyorum Oynadığım filmlerden birkaç adam başına; Vur Kaç Matkap Şeyhmus Yontmak Başı Üst Katta Zelzele Var Alev Kimin İçin Yanıyor Recebide İvedik 2 Kodummu 007 İçinde Bir Yılan Dolaşıyor Tüm Paylaşımlarım: h t t p:dabulyudabulyudabulyunoktatduslerforumnoktaşeyhmus u ntümpa ylaşımlarınoktakom (Aradaki boşlukları sil 50 mesajım yok diye link koymadı bende sinirlendim bilgisayara küçük çaplı hasar verdim bide gidip forum hakkında soru ve cevaplara bu konu için verdim veriştirdim ondan sonradan geldim bütün parantezi kapatacaktım bide şeyi söyliyim dedim forum hakkında soru ve cevaplarda çok güzel paylaşımlarım var hepsini bütün paylaşımlarımda topladım beğeneceğinizi düşünüyorum bundan böyle parantezi kapatabilirim fazla uzadı bu parantez rekorlar kitabına girebilir acaba azıcık dahamı uzatsam neyse şimdilik kapatıyorum sonra şayet yeniden açarım) Referanslarım: Şimdilik yok ama buluruz birine bi yolluk yaparız Anekdot: Sevgili admin dediğim gibi bişeye ihtiyacın olursa bir pm uzağındayım yolluk yada çorba parası lazım olursa hallederiz Neyse hadi görüşürüz biz size daha sonra pm atarız falan gibi cevaplar verme ya alacam de ya almıcam ben ona göre kendimi ayarlıcam