Model Pembe Kabristan Şarkısının Sözleri Model Pembe Kabristan Şarkısının Sözleri Model Pembe Kabristan Şarkının Sözü Sevgili Melek'lerim, bu yazımızda son zamanların sevilen şarkısı olan Pembe Kabristan şarkısının sözlerini sunuyor ve işte size Model'den Pembe Mezarlık şarkısı sözleri diyoruz! 1549250554 1549250554 modelpembemezarliksarkisininsozleri5c57affe48263modelpembemezarliksarkisininsozleri5c57affe48263modelpembemezarliksarkisininsozleri5c57affe48263 Tenin sinmiş yastığıma Dün gece terk etmeden önce İçimde bıraktığın acıyla Kokunla uyudum bu gece Pembe bir mezarlık gördüm rüyamda Aşık cesetler şekerden tabutta Gezinirken ciğerim doldu bir anda Çürük çilek kokusuyla Kalbi atan ölü bedenlerdi tümü Hepsinin başında birer ölüm perisi Solgun birer pembe gül kokluyorlar Karanlıkta Affet bu gece ölmek istedim Pembe bir mezarlık edinmek istedim Karanlığı elimle bölüştürmek istedim Seni çok özledim Çok istedim bu gece kendimi asmak Ellerimle kendi mezarımı kazmak Elimden gelen oturup evimde Sana şarkılar yazmak