Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Model Yolu Başı şarkı sozu

Model Yolu Başı şarkı sozu
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Model Yolu Başı şarkı sozleri
Model Yolu Başından şarkısı sozu
Yolun başı şarkısı sozleri Model
Model Yolu Başı Joyturk 2019

Once resimleri duvardan kaldırdım
Cay ictiğin bardağı rafa sakladım
Giydiğin ne varsa bir bir katladım
Bir damla yaş duştu,cok ağlamadım

Kokun uctu gitti acık camlardan
Sevdiğin şarkıyı hic soylemedim
Korkmuyorum sensiz akşamlardan
Sevdiğimi unut,ozleyemedim

Sen haylaz ruzgarlar onunde şimdi
Sevdanın yukunu attım omzumdan
Sen sandığım şey belki benim yureğimdi
İyi ki donmuşum yolun başından
Of yolun başından

Similar threads

Tarkan Kayıp Şarkısı Sozleri Tarkan yolun acık olsun demek isterdim şarkısı Yolun acık Olsun Demek isterdim Tarkan Kayıp Albumu Yolun Acık Olsun Demek İsterdim Tarkan Şarkı Sozleri Tarkan yolun acık olsun demek isterdim şarkı sozu Hazin bir siyaha boyandı bulutlar İkimize ağlar bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Murat Yılmazyıldırım Yonler şarkısı sozu Murat Yılmazyıldırım Yonler şarkı sozleri Murat Yılmazyıldırım Yonler şarkısının sozleri: Yonler bizlerindir Aşkın yolu doğu Yolun aşkı batı Aşkın adı kuzey Adın aşkı guney Doğudan gel Batıdan gel gel Kuzeyden gel Guneyden gel gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
tarkan kayıp sozu, tarkan kayıp şarkı sozleri, tarkan kayıp şarkısı sozleri, Hazin bir siyaha boyandı bulutlar İkimize ağlar bu nazlı yağmurlar Umudum azaldı, geciyor zamanlar Ayrılık efendi, kulu biz aşıklar Ellerin avcumda soldu Yaralı bir urkek kuştu Biten bir aşktan cırpınıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Nedim Zeper Kacış Yolu şarkı sozleri Nedim Zeper Kacış Yolu şarkısı sozu Yanında değilim omzuna konamam darılma Varlığın ozumde iş işten gecmeden Yeni dunya duzeni bu şekli bulmadan beni bul Hani ciceğim gecem guneşim sendin Ne uzun bi yol bu yada bir kacış yolu Bu kayboluş nereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt