çağdaş bir bildiriı aşk çağdaş bir bildiriı aşk Modern bir duyuruı aşk Sevgili Pın@r Seni ram'inin alamayacağı dek fazla seviyorum Zipsiz, zapsız olduğun gibi Seni ilk gördüğüm anda formatlandım Bana o kadar bir sistem aktarma ettin ama, hiç bir komut artık beni senden ayıramaz Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabileceğimi biliyorum Senin megahertz'in beni de ateşliyor Bakışların beni taa içten scan ediyor Sana çok güveniyorum, bu mektubumu başkasına forward etmeyeceğini de mükemmel biliyorum Ben, seninle evlenecegim Pın@r Evleninceye dek da söz; sana hiçbirşey insert etmeyeceğim Evlenmeden önce DR NORTON'dan randevu aldım, ikimiz de usulen bir virus taramasından geçecegiz Merak etme hiç bilmediğim software'lerle ilişkim olmadı Senin için hardware'i taş gibi diyorlar, oysa biliyorsun ama benim için software güzelliği hardware güzelliğinden önde kazanç Pın@r, seninle biz çok dvd'ler seyredeceğiz Sana izaç yıldönümünde 24 çabuk rewritable dvd alacağım Pembe slotlu kasamız, içinde nurtopu gibi hard disklerimiz olacak Tatillerimizde ikimiz de birer windows gezgini olacağız sonra da ver elini internet Sana hoş gözükmek için öyle fazla çalışacağım ama, üç hafta sonradan karşına yirmibir inch plazma ekran gibi çıkacağım Ondan daha sonra istersen beni duvarına bile asabilirsin Akşamları dizlerinin üstünde bir laptop gibi yatacağım Katiyen uyku moduna geçmeyeceğim Pın@r Biz seninle ışıkları kapatıp kucaklarımızda klavye sabahlara dek chat edeceğiz Ancak birincil yıllarda senden birazcık tasarruflu olmanı isteyeceğim, onun için screen saver, standbye modu vs anlarsın ya açık dikkatli olmanı isteyeceğim Salonumuzun baş köşesine babamın eski 10 megabaytlık bilgisayarını koyacağım, malum şark köşeleri bana daima çok sıcak gelmiştir, yanında da 5,25lik disketler O biçim nostalji olacak Hatta yılbaşı akşamları tetris falan oynayabiliriz Kendimizi daima geliştireceğiz, zaman hangi ram'i gerektiriyorsa uyacağız Birbirimizden düşünce download'unu bir kibir meselesi yapmayacağız Aramızda ayrı gayrı olmayacak, herkes birbirinin sörfüne saygı duyacak O seni istemeye anasını gönderen herifin sitesini crack ettim, anasını da hack edeceğim Ben geleneklere vefalı kalmak istiyorum şeker Pın@rcıgım TV kartını kız tarafı alırmış Seni, çeyiz sandığındaki emek emek doldurduğun cdrom'larla bekliyorum Ben de sana forumolsuncom dan beş taşlı bir yüzük sparişi verdim bile Nikahımızda da real player çalacak Home page'indekilere de fazla selamlama, her baytını öpüyorum