Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Monitör neden kapanıyor ?

Monitör neden kapanıyor ?
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar bilgisayarı açmadan önce monitörün ışığı yandığı halde bilgisayarı açınca monitör kendiliğinden kapanıyor , servise götürdüm problem yok dediler, yardımcı olursanız sevinirim

Philips 107 T

Similar threads

Arkadaşlar sorunla karşılaştığım ilk gün kasayı açtığımda farkettim Monitörün ışığı yanıyor fakat görüntü vermiyordu Kabloları en az 510 kez soktum çıkardım son denememde görüntü almayı başardım Bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda yine aynı sorunla karşılaştım Monitörün ışığı yanıyor fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Arkadaşlar sorunla karşılaştığım ilk gün kasayı açtığımda farkettim Monitörün ışığı yanıyor fakat görüntü vermiyordu Kabloları en az 510 kez soktum çıkardım son denememde görüntü almayı başardım Bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda yine aynı sorunla karşılaştım Monitörün ışığı yanıyor fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Arkadaşlar Elimde toshıba satallite modeli varBilgisayarı açtığında 5 dk içinde monitör kararıyor silik silik çok zor biçimde masaüstü gözüküyorAma bilgisayar çalışıyorBaşlangıçta yazılım problemi olduğunu düşünmüştümFakat bilgisayarı açtığımda notebookun açılış ekranı ve windows xp başlatma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
daha önce verildiyse özür dilerim fakat aramada bir şey bulamadım intel p4 3,0 işlemcim var 2 senedir kullanıyorum,daha önce aşırı ısınmadan fan deiştirdik, ara sıra da açıp temizliyorum fakat yine de 75 C'nin altına inmiyor,herhangi bir virüs veya spy falan yok herşeyi denedik oyun falan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,506Konular
983,098Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt