Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Monıtorum Bozuldu Notebook'um var ç Monıtor olarak Kullanabılırmıyım ?
oyun ve film izlemek için kaliteli bir LCD monitör tavsiye edingözlerim bozuldu tüplü monitörlerden
aslına bakarsanız polaroid marka ekran filtresi arıyorum 17 incharkadaşın birtanesi hiç uğrasma al bir tane lcd gözlerin rahat etsin dedi
ama hangi lcd monitörü alayımmonitörü şunlar için...
İzmir'in Seferihisar ilçesinde, Yasemin Ç. (55) ile Tezcan K. (49), havlayan sokak köpeklerine taş attığı için uyardıkları kişinin saldırısına uğradı.
İzmir'in Seferihisar ilçesi Ürkmez Mahallesi Mersinalanı mevkisindeki evlerinin bahçesinde oturan ev kadını Yasemin Ç., Tezcan K. ile...
Buraya mı yoksa donanım bölümüne mi açsaydım konuyu bilmiyorum ama buraya karar verdimArkadaşlar bilgisayarıma bus driver oyununu indirmeden önce herşey normaldi gta san andreas ı oynuyordum fakat bu bus driver ı yükleyip daha sonra açmak istediğimde oyun çalışmadıGrafik kartı yetersizmiş...
Behzat Ç İle İlgili Yeni Sezon Tüyoları! behzat ç, yeni sezon, neler olacak, tüyolar, konusu, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548659833 1548659833 behzatcileilgiliyenisezontuyolari5c4eac7d9fbc3behzatcileilgiliyenisezontuyolari5c4eac7d9fbc3...
Behzat Ç'de Yeni Sezonda Neler Olacak behzat ç, dizisi, filmi, sezon finali, yeni sezon, hakkında detaylı bilgiler burada arkadaşlar 1549264828 1549264828 behzatcdeyenisezondanelerolacak5c57e7c13a229behzatcdeyenisezondanelerolacak5c57e7c13a229behzatcdeyenisezondanelerolacak5c57e7c13a229...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.