Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Monopoly Live[Yardım&+REP]

Monopoly Live[Yardım&+REP]
0
195

Similar threads

fifa 2008 de bu hatayı alıorum oyunu baska bir pcden dvd e kopyaladım ama oyuna giremiorum oyunu kopyaladıgım pcde aynı yöntemle baska bir pcden kopyalamıs ama o girio ben giremiom ? ? ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
iyi geceler beyler ya benim bi sorunum war arkadaşlarla gaza geldik return of the king i oynayalım dedik game pad aldık iki tane 3kişili oynanıyorumuş bu oyun game padleri tanıttık 2 kişi oynanıo ama bilg3 game padi tanımasına ragmen oyunda kullanamıyoruz acaba bi patch yada başka bi şey bilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
yaw arkadaşlar ilginç ama Grand St deki hiçbir kapı açılmıyor bana ne yapacağımı söylemirisiniz? bide ilk girişte kayıt yerinin önündeki evin çatısında bişey var bizdeki eko onu göremiyor bunada bir çare bulabilirmisiniz? +rep hediyemdir Allah a Emanet OLUN!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
arklar benim önceden windows xp wardı outrun 2oo6 coast 2 coast 'ı çalıştırıyordusonra windows vista ultimate'yi yükledim oyunu kurdum çalıştır dedim Unable to create Direct3D device with the current settings Please run the configuration tool and check that video settings are validdedi Bek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt