iltasyazilim
FD Üye
Oyunun belki de uzun süredir gelen rezaletlerinden bir tanesi ancak biz yeni öğreniyoruz!
Evet bugün öğrenmem ile beraber şok oldum Uruk tron ve Uruk blade'de monster stone kasan bir adam aynı charlardan tek bir charına ms transfer ediyordu 3 char kendisine ait bir char başkasına Şu diyaloga şahit oldum:
Kanka Kaç ms geldi sana?
+ 4 tane gelmiş kanka sana kaç gelmiş?
Bana da 6 tane gelmiş Neyse sendeki monsterları da ver bana 1 saat daha duralım yeter monsterlara gireyim ben
+ Tamam kanka senin charı 83 yaparız rahat
Aynen
Ben de o uruk tronlardan çıkan sarı şeylerden çıkarmaya gitmiştim 5 tane chat görevi için Heme dahil oldum konuşmaya
Kardeşim monster stone'lar trade edilmiyor haberin olsun İyi günler kolay gelsin
+ Sen öyle san kardeşim, sağ ol
Bug mu buldunuz hilesi mi var lan yoksa ?
+ Var veya yok sana ne kardeş
Varsa biz de öğrenelim be reis lütfen
+ Herkes öğrenirse olmaz kardeş Bazı şeylerin gizli kalması lazım
Sonra afk oldular Pm attım, takip ettim, fri ekledim ama yok Artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem Durduk yere kimse böyle bir muhabbet yapmaz Hayırlısı olsun arkadaşlar
Evet bugün öğrenmem ile beraber şok oldum Uruk tron ve Uruk blade'de monster stone kasan bir adam aynı charlardan tek bir charına ms transfer ediyordu 3 char kendisine ait bir char başkasına Şu diyaloga şahit oldum:
Kanka Kaç ms geldi sana?
+ 4 tane gelmiş kanka sana kaç gelmiş?
Bana da 6 tane gelmiş Neyse sendeki monsterları da ver bana 1 saat daha duralım yeter monsterlara gireyim ben
+ Tamam kanka senin charı 83 yaparız rahat
Aynen
Ben de o uruk tronlardan çıkan sarı şeylerden çıkarmaya gitmiştim 5 tane chat görevi için Heme dahil oldum konuşmaya
Kardeşim monster stone'lar trade edilmiyor haberin olsun İyi günler kolay gelsin
+ Sen öyle san kardeşim, sağ ol
Bug mu buldunuz hilesi mi var lan yoksa ?
+ Var veya yok sana ne kardeş
Varsa biz de öğrenelim be reis lütfen
+ Herkes öğrenirse olmaz kardeş Bazı şeylerin gizli kalması lazım
Sonra afk oldular Pm attım, takip ettim, fri ekledim ama yok Artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem Durduk yere kimse böyle bir muhabbet yapmaz Hayırlısı olsun arkadaşlar