Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Monster'ın Evcil Canavarı! - Monster Abra A5 Oyun Dizüstü İncelemesi

Monster'ın Evcil Canavarı! - Monster Abra A5 Oyun Dizüstü İncelemesi
0
123

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Donanım incelemelerimiz yazın bu serin günlerinde devam ediyor!

Bu seferki incelememizde masamıza Monster'ın Abra A5 V15.2 oyuncu dizüstü bilgisayarını misafir ediyoruz. Keyifli seyirler!

Monster Abra A5 V15.2 hakkında daha fazla bilgi için resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Similar threads

Ülkemizin medarı iftihar donanım markası Monster yeni modellerini piyasaya sürdü, biz de inceleyelim istedik. İftihar falan derken de boşa söylemiyorum. Her geçen sene kendini bir adım daha geliştirip artık dünya devlerine kafa tutar hale geldi Monster. Yakında da Kıbrıs ve Orta Doğu’nun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Ülkemizin medarı iftihar donanım markası Monster yeni modellerini piyasaya sürdü, biz de inceleyelim istedik. İftihar falan derken de boşa söylemiyorum. Her geçen sene kendini bir adım daha geliştirip artık dünya devlerine kafa tutar hale geldi Monster. Yakında da Kıbrıs ve Orta Doğu’nun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Devletimizin donanım yerküresindeki kıymetli markalarından biri olan Monster'ın yeni bilgisayarı Abra A5 V16.3 sunduğu performansı ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Plastik ve metal gereçlerin birleşiminden oluşan kaliteli kasa yapısı ve ince çerçeveli IPS ekranı ile şık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Monster Notebook, yaklaşan okul dönemine canavar üzere bir başlangıç yapmak isteyen oyun severler için harika fırsatlarla dolu bir indirim kampanyası başlattı. Seçili Abra, Tulpar, Huma modellerinde ve tüm Pusat bilgisayar ekipmanlarında geçerli indirimler Monster Notebook tecrübe mağazalarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Biliyorsunuz Monster Notebook'ta oyuncular için çok sayıda dizüstü bilgisayar seçeneği bulunuyor ve oyun için geliştirilen dizüstü bilgisayar kategorisinde her bütçeye göre bir model muhakkak mevcut durumda. Bunlardan biri de yeni Abra A7 V11.4 oluyor. Yeni nesil Abra modellerinde NVIDIA RTX...
Cevaplar
0
Görüntüleme
274
858,461Konular
981,115Mesajlar
29,530Kullanıcılar
oeviniSon üye
Üst Alt