Montaigne Eserleri
Montaigne Eserleri Neler
Montaigne 28 Şubat 1533 doğumlu 16 yuzyıl Fransız deneme yazarıdır
Montaigne 28 Şubat 1533'te Bordeaux'da doğdu Ailesi onun iyi bir eğitim almasını sağladı Eğitim suresince Yunan ve Latin edebiyatını oğrendi
Ailesinden kalan geniş bir malikanede gunlerini kitaplarıyla ve yazılarıyla gecirdi Bu calışmaların sonucu olarak unlu Denemeler adlı kitabı oluştu Montaigne, Denemelerinde başta insan sevgisi olmak uzere iyimserlik, dayanışma, ozgurluk ve okuma alışkanlığı uzerine cok ozgun yazılar kaleme aldı Bu yazıları herkesin anlayabileceği sade bir anlatımla okura ulaştırdı
imagesmontaigneeserlerinelerdir5af8d5759b867
Michel de Montaigne Eserleri
Aşk Uzerine
Alışkanlık
Denemeler
Dostluk
Dostluk Bağları
Filozoflar ve Tanrılar
Montaigne Yaşamı
Montaigne: Doğruluk Kaygısı
Olum
Sevenler ve Sevilenler
Yalnızlık
Montaigne Eserleri Neler
Montaigne 28 Şubat 1533 doğumlu 16 yuzyıl Fransız deneme yazarıdır
Montaigne 28 Şubat 1533'te Bordeaux'da doğdu Ailesi onun iyi bir eğitim almasını sağladı Eğitim suresince Yunan ve Latin edebiyatını oğrendi
Ailesinden kalan geniş bir malikanede gunlerini kitaplarıyla ve yazılarıyla gecirdi Bu calışmaların sonucu olarak unlu Denemeler adlı kitabı oluştu Montaigne, Denemelerinde başta insan sevgisi olmak uzere iyimserlik, dayanışma, ozgurluk ve okuma alışkanlığı uzerine cok ozgun yazılar kaleme aldı Bu yazıları herkesin anlayabileceği sade bir anlatımla okura ulaştırdı
imagesmontaigneeserlerinelerdir5af8d5759b867
Michel de Montaigne Eserleri
Aşk Uzerine
Alışkanlık
Denemeler
Dostluk
Dostluk Bağları
Filozoflar ve Tanrılar
Montaigne Yaşamı
Montaigne: Doğruluk Kaygısı
Olum
Sevenler ve Sevilenler