Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mor ve Ötesi Aşk İçinde

Mor ve Ötesi Aşk İçinde
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mor ve Ötesi Aşk İçinde Mor ve Ötesi Aşk İçinde Album : Dünya Yalan SöylüyorBugün varsın, yarın mahrum Iri bir çığlık olsun Benim derdim senin olsun Bilen bilsin, duyan duysun Aşk içinde yalan içinde Tek bir ayna, binbir biçimde Aşk içinde yalan içinde Hepsi aynı, tümü içinde Ola Ki varsın, ola ki oksun Bihabersin, belki toksun Gelecekler yüzlerinde  

Similar threads

aşk ve sevgi sözleri9 aşk ve sevgi sözleri facebook kankana söyleyebileceğin en güzel sözler Bana neden o diyorlar; çünkü o benimiçin yalan dünyada tek reel Bir gün hayatın bütün güzelliklerinden bıkıp, Ölüme sezsiz sedasız gitmek istersen yanıma gel; Gel oysa sana sensiz olmanın vefat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Dudak Uçuklatan İmkansız Aşk Sözleri Bu konu imkansız aşk sözleri ve en güzel aşk mesajlarına yer vermektedir En güzel ve manalı aşk sözleri arayanlar için sizlere seçtiğimiz imkansız aşkları ve ayrılıkları anlatan sözlerle mesajların yanısıra romantik sözlerden oluşan güzel mesajları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Aşk sözleri bakışlarla ilgili sözler bakinin aşk sözleri masum manzara sözleri bakinin ebedi nin Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben seni ebediyet dek fazla fakat çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Anlamlı ve çok güzel aşk mesajları En Manalı Aşk Mesajları, En Güzel Aşk Sözleri, Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda sizlere ve aşıko lupta aşk sözleri arayan tüm misafirlerimize en manalı aşk sözleri sunuyor ve en güzel aşk sözleri bunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Sevgiliye Hoş Aşk Sözleri 2019 yılının en güzel aşk mesajları Sevgiliye Yeni Güzel Aşk Sözleri Sevgiliye 2019 Hoş Aşk Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret edipte sevgiliye güzel sözler arayan siz sevgili misafirler, bu yazımızda sizlere sevgiliye yeni aşk sözleri paylaşımında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt