Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mor Ve Otesi İddia

Mor Ve Otesi İddia
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İddia

Gor Bu Duğun
Bir Devrin Sonudur
Gor Bu Huzun
Ne Aşk Nede Huzur

Duy,Duy
Anlamasanda Duy
Bil Yalnız Değilsin
İnanmasanda Duy

Sen Kucuk Bir Bebektin
Neler,Neler Oğrendin
Ciceksiz Bahcemizde
Kurşunlarla Dans Ettin
Kalbini Kırmak Gibi Olmasın Ama
Yalan Soylediler Sana

Gor Bu Huzun
Ne Aşk Nede Huzur
Gor Bu Yuzun
Ne Mutlu Ne Cesur

Sen Kucuk Bir Bebektin
Neler,Neler Oğrendin
Ciceksiz Bahcemizde
Kurşunlarla Dans Ettin
Kalbini Kırmak Gibi Olmasın Ama
Yalan Soylediler Sana

Similar threads

Adam Gibi Mesajlar kısa Adam gibi sozler facebook Kimseye Borcum Yok Keyfim yerinde Karnım Tok Biz Guzel Sozlerle Buyumedik Yalan Sozlerle Hayata Bakalım! Umutsuz olduğum zamanlarda Resmine Bakarım Umut'a dair sozler yazarım kendime Sensiz gecen zamanlarımda resmine Sarılıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Adam Gibi Guzel Ozlu Sozler, Adam Gibi Sozler Kısa, Herşey eskisi gibi Olsaydı Şimdi Seni Dunden Daha Cok Severdim OLmayacak Duaya Amin demem, Seni Ben Sevdim Vazgecemem Ruyalarımdaki Kadar guzel Olsaydı Hayat Şimdi Saclarım Beyazlamazdı! Ne Muslum Dinlerim ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
sitem msjları,Yeni Sitemli Sozler Sitem Dolu Sozler Hazır Sitem MesajlarıSevgiliye Sitem Dolu Sozler Bir Aşkı Yaşamak icin ilk başta benim gibi Sevmeyi oğrenmelisin, Boş Zamana Değil Dolu gececek Zamanları hak Etmelisin! Zamana Kapılıp Gitmek yerine Seninle Hayatı Olduğum yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Gokyuzundeki butun yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil gunesin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım Nice insanlar gordum kalpleri bomboş ama mutlu, cok az insanlar gordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Etkileyici Unlu Sozler Etkileyici Unlu Guzel Sozler En Guzel Etkileyici Sozler Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan Gecemin gunduzumden farkı yok alaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
858,496Konular
982,244Mesajlar
30,154Kullanıcılar
fvhsfbSon üye
Üst Alt