Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mor ve Otesi - Tv'deki Kız akor

Mor ve Otesi - Tv'deki Kız akor
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Mor ve Otesi Tv'deki Kız akor,tab,nota
Tv'deki kız şarkısı gitar notası

imagesmorveotesitvdekikizakor5adaaccd62d7d

Gm Bb
Sen ve ben ikimiz,
D# Cm
Camdan evimiz
Gm D#m Dm D D#
Sesin cok uzak bana tv'deki kız

Gm F
Kalk gidelim desem
Dm Cm
Boş boş bakar anlamazsın
Gm F
Camdan yuzunu opsem,
C# G# F#
Tv'deki kız

Bb D Dm D#
Elin yuzun var ama kokunu bilmem sıkıldın galiba
Cm Dm
Bir gun yanına gelsem tanır mısın?
C# G# F#
Tv'deki kız

F
aaa aaaa aaaaa aaaa aaaahh

Gm Bb D# Cm
Sen ve ben ikimiz, camdan evimiz
Gm D#m Dm D D#

G# Gm F G#
Uyu, uyu yoruldun, uyu

Bb F F# D#

Bb F
Hep yuzun guluyor orda
Dm (D) D#
Yolda seni gordum mutsuzdun galiba
Cm Dm
Bugun yanına geldim tanımadın
G# F#
Tv'deki kız

D# Gm Fm
Aptal kutu, yoruldun
G# C# A D
Uyuuuuuuu uuuuyuuu

Gm Bb D# Cm

Gm D#m Dm D D#

Gm Bb
Sen ve ben ikimiz,
D# Cm
Camdan evimiz
Gm D#m Dm D D#

G# Gm F

Similar threads

İbrahim Tatlıses Yalnızım Dostlarım akor,tab,nota Yalnızım Dostlarım şarkısı,turkusu notaları imagesibrahimtatlisesyalnizimdostlarimakor5adaad4131ca3 Dm Cekmediğim dertler cile kalmadı D# F Dm Feryatsız gunduzum gecem olmadı Dm D# F Ağlamadık sokak koşe kalmadı Dm D# Cm Dm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Mor ve Otesi Araf akor,tab,nota Mor ve Otesi Araf şarkısı gitar notası Araf şarkısı gitar notası,tabı,akoru imagesmorveotesiarafgitarnotasi5adaacc6ddffb Dm Gm C Bb Kalbin işine bak yuzune bakamaz Dm Gm C A Ağlar durur sen uyurken Dm Gm C Gm Bb A Yalnız olamayan boyle mi yapar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Murat Dalkılıc Kıyamadım İkimize şarkı notaları Kıyamadım İkimize akor ve nota imagesmuratdalkilickiyamadimikimizeakor5adab2d871376 Dm Gm Olumcul aşklar vardır ya kaderi zorlayan C Bb Dm Ben kader bekcisi oldum bir tek toz kondurmadım Dm Gm Sen şimdi gidiyorsun ya halimi bir gram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Gökhan Türkmen Dön AKOR (versiyon 3) dön akor gökhan türkmen dön akor gökhan türkmen yeni versiyon tab bir gözlerin vardı gözyaşım kaldı Dm Gm F D# Dm Bir gözlerin vardı gözyaşım kaldı Dm Gm F D# Dm Bir yüreğin vardı hatıran kaldı Dm Gm F D# Dm Bir sözlerin vardı sitemim kaldı Dm Gm F D#...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
En İyi Gitar Tabları Gitar Tabları Kolay Halil Sezai Duman Tab Em benim bu derdim, F ne yağan yağmurda, Gm ne yalancı sonbaharda, es Em ne bomboş sokaklarda es Em kırılmış her yanım, F Gm kaybolur zaman saclarında, es gozlerim sokaklarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt