Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mor Ve Ötesi - Yardım Et

Mor Ve Ötesi - Yardım Et
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mor Ve Ötesi Takviye Et hiç birşey söyleme, duymam anlamam hayat bir mucize, düşer zaman zaman yardım et ruhum (takviye et ruhum) destek et bana (destek et bana) sesini ben duydum (sesini ben duydum) çok var hiç duymayan kimler yalansız fakat onlar ağlasın kimler masum oysa onlar saklasın yalandan kim ölmüş, zamandan kim korkmuş dünya yalan söylüyor özür bekler gibi dargın sokaklar texas'tan gelen küçük düşürücü tokatlar zalimin durduğu (zalimin durduğu) yerdeyim hemen (yerdeyim şimdi) bu bir şenlik (bu bir festival) nerdeyim derhal kimler yalansız ama onlar ağlasın kimler günahsız fakat onlar saklasın yalancıktan kim ölmüş, zamandan kim korkmuş elinde güller varmış üstün başın kan olmuş hiçbirşey söyleme, duymam anlamam yaşam bir bombadır, düşer zaman zaman tarihin durduğu (tarihin durduğu) yerdeyiz derhal (yerdeyiz acilen) bu bir şenlik (bu bir şenlik) nerdeyiz acilen kimler yalansız ancak onlar ağlasın kimler günahsız ancak onlar saklasın yalandan kim ölmüş, zamandan kim korkmuş elinde güller varmış üstün başın kan olmuş DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR  

858,497Konular
981,954Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt