Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Morale ihtiyacım var !

Morale ihtiyacım var !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bundan 3 ay önce kızdan ayrıldım o vakit zarfından hiç mesaj atmadım lakin unutamadım kahretsin dün dayanamadım yazdım salak gibi yazmaz olaydım yanıt vermediSabah vhatsapdan yeniden yazdım bu sefer daha bizden birşey olmaz kendinide benide üzme diye mesaj attıBende eyvallah dedimDaha sonradan instagram,facebook hesaplarına girdim daha önce çıktıgı çocugu peşine düşüp takip etmeye başlamış ve eklemiş dayanamadım aradım açmadı tehditkar cümleler kurdum çekindi en sonunda senden korku ettirme dedi bende ona ben senden korku ettim artık sende edebilirsin biçiminde cevap attımHiç pişman değilim yaptıklarımdan iyi yaptım madem olmuycakdı adamakıllı kopardım bağımıLakin kötüyüm ya ne biliyim çok koydu onu eklemesi filan belki hatalı olan birşey yok ama canım acıdıMorale ihtiyacım var açıkcası yorumlarınızı bekliyorum

858,496Konular
981,779Mesajlar
29,851Kullanıcılar
calmuratSon üye
Üst Alt