Morali bozuk nickler morali bozuk nickler keyifli nickler dokunan morali bozuk sözler moral sözler ѕαηкi вiяαz ραяçαℓı вυℓυтℓυ giвi * яαнαтѕız є∂iℓмєк iѕтємiуσвiяαz нυzυяυzαααα!!! уєηi уüzℓєя тαηıмαк iѕтємiуσ нαуαтıη∂αкiℓєя σηα уєтєя* ∂üηуα υмяυη∂α ∂iiℓ Güneş varsa en uçTa Morali bozuk nickler , moralsiz msn nickleri GözLerimde bir yoL varsa bitmiyor tükenmiyorsa Eğer, bi cennet varsa en uçta GözLerimi her kapattığımda Seni duysam sadece başucumda!moralibozuknickler5c5838093eab6alt HayaLden de oLsa ѕαℓℓαηıяѕα∂α уıкıℓмαz тαнтıмmoralibozuknickler5c5838093eab6alt İnsan bazen kaybolmak ister kendi kendine kalmayı özler Hayaller kurmayı sever Gerçekler ara sıra az kazanç, Bu dünya bazen kuytu kazanç, Bu yaşam manâsız kazanç, şen bi qün Yinede keyifli bi qün küÇüKLüğüMdeN beri defalarca merak eTTim gök kuşaının 7 Rengının hıkayesıNısonra anLadm bızım hayatımızda gök ku$aının renkLeri ' Her qüN dei$ik RenkLeriN içiNde ya$ııoRzyagmur yagdıkdan sonradan güNe$n cıkmasının anLamsızLıgı gbi Bi Vakit yaLnızLıa,SessizLie ihtiyacım Var sanırımBu denLi aqıR ŞeyLeri tek başıma kaLdıramıyorum BıraKında Kendime RenkLi Bi Dünya YaratıyımSadeceo ve benDünyanın Tüm renkLeri Ve bizMutLuLuk oLsa qerek bunun adı farklı bi hayaLdi İ$keNceyDi BAZEN BAZEN Çok Hoş di amaa, NokTa konmu$ bitmi$ EN Güzel hiKayem Kan DamLar Dokunduğun YerLerden! Sorgusuzca başına buyruk doğrularını savunuyorsun Yanlış fikirlerden hatalı bir sen yaratıyorsun Sen abartıyorsun gizli yaşamla sapıtmayı İstanbul üstünden geçmiş bırak kendini korumayı İyiden iyiye bakıyorumda yoldan raydan çıkmışsın Tenine dokunan ellerden bir koleksiyon yapmışssın Bir tiyatro sahnesidr bütün dünya Kadınlar da erkekler de yalnızca birer oyuncu Sahneye bir girer,bir çıkarlar Ve tek insan,ömrü baştan başa öyle fazla rol oynar yıldızlar kıyamet gibiydi kaldırımlarda çünkü biraz evvel yağmur yağmıştı adam bulut gibiydi, hatırladı adamın ayaklarının aşağıda yıldızların yıldız olduğu vardı adam yıldızlara basa basa yürüdü çünkü biraz önce yağmur yağmıştı öyle tutkuluydun fakat hαyαtα bαşlαrken Şimdiyse küçük bi çiçek avuntu ediyor seni Arαdαki o büyük boşluğun adı αşşk olsα gerek : ) Çok kolαy silerim hαyαtımdαn, Nefretimi kαzαnmα ) Yoksa bundan böyle süresi mi var sevgilerin? Süre bitti, sevgi gitti!! Değişen nedir peki? Nerede o unutulmaz sevdalar, aşklar, vazgeçilmezlikler? Aslında artık yalnızca filmlerde, romanlarda ve şarkılarda mı arayacağız? Umudumuz kırılıyor yavaş yavaş Aldanmalar, aldatmalarAcıyı sevda sanmalar Senden sonradan kirmizi kirmizi degil, artik gokyuzu mavi degil, agaclar yesil degil Bir kelime yeterlidir, gerisi laftır Kaç defa inandım boşa çıktı sevincim Yırtılmış kara kalem resimler gibiydim şu anda deneyimsiz sözcüklere elimi sürdüm, gücenmiş bir masal bitap bir hayal, fakir bol miktarda süre yazacağım sana sessizliğe çığlıklarım küfür olup taşmışken ayrıca de sen acilen boşver, hani us düşünce var, dudaklarıma karlardan besili kopuk şarkılar, baygın bir hikayeye varır da seslenir mi? $eytan onun yerini aLırken çığLıkLarını duyuorum o masum safLığın kararıyo içim avına qiden yıLan qißi yawa$ we sinsice hayatın ba$ındayken gücümü kayßetmek, yitip qitmek