Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

moralım cok bozuk herseyden sıkıldım :(

moralım cok bozuk herseyden sıkıldım :(
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
moralım cok bozuk herseyden sıkıldım :( herşeyden sıkıldım sıkıldım herşeyden sıkılıyorum sevgilim çalışmamı istemiyor fazla arkadaslar daha oncede sıze anlatmıstım annem babam farklı ve ben bu yaz anneme gıdıcektımm gıttım ama temellı degılmoralimcokbozukherseydensikildim5c5184e3bdeaegifalt :cry: Cry :cry: benım velayetım babamda oldugu ıcın 18 yasını doldurmadıgım ıcın marta değin babamla yasamak zorundayımm su an babamın yanındayım fakat kendımı pek yanlız hısedıyorumkı sankı burası farklı baska bıryer bunaldım artık herseyden 15 ay sonra erkek arkadasım gelıyor askerden ben ne yapıcamı bılemıyorum sankı zman hıc gecmıyorr lutfen baba düşünce verın kımse benı anlamıyor ve daha once bu konuyla ılgılı sevgılı handancaya fal bakmasını rıca etmıstım oda babamda kalıcamı soylemıstı fakat ben kesın dusunuyordum annemde kalıcaktım olmadı suan yalnızca okulumu dusunuyorum ve erkek arkadasımı onuda okadar cok ozledım anlatamm 15 yıldır hıc gormedım sabırsızlıkla onu beklıyorum onunla tek sorunumuz o ıstanbulda ben ızmıtteyım gorusmemız bıraz güç olucak sagolsun bırazcık dayanma ben beklerım sneı dıyor bu bıraz olsun benı rahatlatıyor dogrusu moralimcokbozukherseydensikildim5c5184e3e1725gifalt :smokin: Smokin :smokin: erkek arkaadsım calısmamı ıstemıyor bıryere gıdıp gezmemı hatta erkeklerın oldugu hıcbıryerı ıstemıyor markete gıdıyorum dıye hesap verıyorumm halbukı cok sosyal bır ınsandır nasl boyle davranıyor anlamıyorummmoralimcokbozukherseydensikildim5c5184e3e58fealt  

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt