Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Morpa Kampus Ac

Morpa Kampus Ac
0
177

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Morpa Kampus Ac
Morpa Kampus acmak icin

Morpa Kampus; ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerinde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır

Morpa Kampus acmak icin aşağıdaki linke tıklayınız

Morpa Kampus Ac

Similar threads

morpa kampus deneme uyeliği şifresi nasıl oluyor? Morpa Kampus; ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdırOynayarak Oğretmeye amaclı guzel bir site...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Morpa kampus nasıl acılır Morpa kampus uyelik gayet basit morpakampuscom sitesi giriş yapın Sol ust koşede hemen uye ol seceneğine tıklayın Aşağıdaki seceneklerden hangisi size uyuyorsa secin ve kayıt olmaya başlayın Kayıt olurken krdi kartınızıda yanınızda bulundurunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
morpa kampus uye olma Morpa Kampuse uyelik suresi 1 yıldır Morpa Kampuse yılın veya eğitim doneminin herhangi bir tarihinde de uye olunabilir Boyle bir durumda uyelik suresi uyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır Morpa Kampusun 1 yıl icin gecerli olan yıllık ucreti KDV dahil 3880...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Morpa Kampus nedir Morpa kampus ne demek Morpa Kampus Hakkında Bilgi Morpa Kampus, 1982 yılından beri eğitim sektorunde faaliyetlerini surduren Morpa Kultur Yayınları tarafından hazırlanmış, oğretmen, oğrenci ve veliler tarafından kullanılan bir eğitim portalıdır Morpa Kampus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Morpa Kampusune nasıl uye olunur Morpa Kampus nedir: Morpa Kampus; ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampus ’e uyelik suresi 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt