Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

morpa kampüs deneme üyeliği şifresi nasıl oluyor

morpa kampüs deneme üyeliği şifresi nasıl oluyor
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
morpa kampüs deneme üyeliği şifresi nasıl oluyor?

Morpa Kampüs; ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde desteklemek için hazırlanmış, yeni öğretim müfredatına yerinde, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdırOynayarak Öğretmeye amaçlı hoş bir site ilköğretim 1 sınıfdan 8 sınıfa dek her öğrencinin kullanabileceği güzel etraf

ilköğretim bir, iki ve üçüncü sınıflar için Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi dersleri, dört, beş, altı, yedi ve sekizinci sınıflar için Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerini kapsar

Morpa Kampüs Nasıl Kullanılır?
İnternet bağlantısı olan her yerden kullanıcı adı ve şifresi girilerek kullanılır Morpa Kampüs ’ten kullanmak için internet bağlantısı olan bir bilgisayar yeterlidir Morpa Kampüs herhangi bir bilgisayar kurulumu ya da Cd gerektirmez Yapılması gereken tek şey, wwwmorpakampuscomtr adresine girerek üye olmaktır

Deneme üyeliği hakkı: Morpa Kültür yayınlarının 1, 2, 3, 4 ve 5 Derslik 1200 – 1800 Soruda Temel Dersler, Yaprak Deneme, Matematik Sihirbazı ve Pratik Dil Bilgisi kitaplarından bir tanesini satın bölge okurlar için geçerlidir

Deneme üyeliğinden her okur sadece 1 kere yararlanabilir

Test üyeliği ücretsiz olup tescil olunan tarihten itibaren açıklanmış günler arasında geçerlidir

Öğretmenler için test üyeliği yoktur Öğretmenlerimiz, istenilen veri ve belgeleri bize ulaştırdığı taktirde bedava olarak Morpa Kampüs üyeliğine sahip olabileceklerdir *

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt