Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Morpa Kampus Deneme Uyeliği

Morpa Kampus Deneme Uyeliği
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Morpa Kampus Deneme uyelik

Deneme uyeliği hakkı: Morpa Kultur yayınlarının 1, 2, 3, 4 ve 5 Sınıf 1200 – 1800 Soruda Temel Dersler, Yaprak Test, Matematik Sihirbazı ve Pratik Dil Bilgisi kitaplarından bir tanesini satın alan okurlar icin gecerlidir

Deneme uyeliğinden her okur sadece 1 kez yararlanabilir

Deneme uyeliği ucretsiz olup kayıt olunan tarihten itibaren 15 gun gecerlidir

Oğretmenler icin deneme uyeliği yoktur Oğretmenlerimiz, istenilen bilgi ve belgeleri bize ulaştırdığı taktirde ucretsiz olarak Morpa Kampus uyeliğine sahip olabileceklerdir

Morpa Kampus Deneme Uyeliği icin TIKLAYIN

Similar threads

Morpa Kampus Veli Uyeliği nasıl yapılır Morpa Kampus Veli Uyeliği Morpa Kampus ’e; Morpa Kampus internet adresine girerek kredi kartıyla, Yetkili eğitim danışmanları, bayiler ve uye eğitim kurumlarından edinilecek Morpa Kampus şifreli uyelik kartı ile, 0212 512 62 09...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Morpa Kampusune nasıl uye olunur Morpa Kampus nedir: Morpa Kampus; ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampus ’e uyelik suresi 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Morpa Kampusune nasıl uye olabilirim Morpa Kampus nedir Morpa Kampus ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampus ’un iceriği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
morpa kampus deneme uyeliği şifresi nasıl oluyor? Morpa Kampus; ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdırOynayarak Oğretmeye amaclı guzel bir site...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Morpa Kampuse Nasıl Kaydolunur Oncelikle Morpa Kampus nedir oğrenelim arkadaşlar Morpa Kampus ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt