Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MORPA KAMPÜS HESAP (4-5-6-7 sınıflar)

MORPA KAMPÜS HESAP (4-5-6-7 sınıflar)
13
12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akdas

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
FD Üye
Premium Üye
Co Admin
Etkileşim
37,300
F-D Coin
1,585

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Morpa Kampüs Ne Kadar Morpa Kampüs Ne Kadardır Morpa Kampüs Öğrenciler İçin; Morpa Kampüsün 1 sene için geçerli olan takvim ücreti KDV dahil 3880 TL'dir Morpa Kampüs Öğretmenler İçin; Öğretmenlerimiz, sınıflarındaki öğrenciler Morpa Kampüsüyesi olduğu takdirde, okuttukları sınıfla ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Morpa Kampüs ücretlimi Ücreti Ne Kadar Evet Morpa Kampüs ’ün Üyeliği Paralıdır Morpa Kampüs ’ün Üyelik Süresi ve Ücreti Ne Kadardır? Morpa Kampüs ’e üyelik süresi üyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 yıldır Tavsiye edilen üyelik dönemi eğitim yılı olan 1 Eylül 30 Ağustos arasıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Morpa kampüs nasıl açılır Morpa kampüs üyelik gayet basit morpakampuscom sitesi giriş yapın Sol üst köşede derhal üye ol seçeneğine tıklayın Aşağıdaki seçeneklerden hangisi size uyuyorsa seçin ve tescil olmaya başlayın Kayıt olurken krdi kartınızıda yanınızda bulundurunuz MORPA KAMPÜS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Morpa Kampüs Veli Üyeliği nasıl yapılır Morpa Kampüs Veli Üyeliği Morpa Kampüs ’e; Morpa Kampüs internet adresine girerek kredi kartıyla, Yetkili eğitim danışmanları, bayiler ve üye eğitim kurumlarından edinilecek Morpa Kampüs şifreli üyelik kartı ile, 0212 512 62 09 numaralı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
morpa kampüs deneme üyeliği şifresi nasıl oluyor? Morpa Kampüs; ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde desteklemek için hazırlanmış, yeni öğretim müfredatına yerinde, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdırOynayarak Öğretmeye amaçlı hoş bir site...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,502Konular
982,710Mesajlar
30,498Kullanıcılar
srC₺56Son üye
Üst Alt