Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Morpa Kampüs Ne Kadar
Morpa Kampüs Ne Kadardır
Morpa Kampüs Öğrenciler İçin; Morpa Kampüsün 1 sene için geçerli olan takvim ücreti KDV dahil 3880 TL'dir
Morpa Kampüs Öğretmenler İçin; Öğretmenlerimiz, sınıflarındaki öğrenciler Morpa Kampüsüyesi olduğu takdirde, okuttukları sınıfla ilgili...
Morpa Kampüs ücretlimi Ücreti Ne Kadar
Evet Morpa Kampüs ’ün Üyeliği Paralıdır
Morpa Kampüs ’ün Üyelik Süresi ve Ücreti Ne Kadardır?
Morpa Kampüs ’e üyelik süresi üyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 yıldır
Tavsiye edilen üyelik dönemi eğitim yılı olan 1 Eylül 30 Ağustos arasıdır...
Morpa kampüs nasıl açılır
Morpa kampüs üyelik gayet basit morpakampuscom sitesi giriş yapın Sol üst köşede derhal üye ol seçeneğine tıklayın
Aşağıdaki seçeneklerden hangisi size uyuyorsa seçin ve tescil olmaya başlayın
Kayıt olurken krdi kartınızıda yanınızda bulundurunuz
MORPA KAMPÜS...
Morpa Kampüs Veli Üyeliği nasıl yapılır
Morpa Kampüs Veli Üyeliği
Morpa Kampüs ’e;
Morpa Kampüs internet adresine girerek kredi kartıyla,
Yetkili eğitim danışmanları, bayiler ve üye eğitim kurumlarından edinilecek Morpa Kampüs şifreli üyelik kartı ile,
0212 512 62 09 numaralı...
morpa kampüs deneme üyeliği şifresi nasıl oluyor?
Morpa Kampüs; ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde desteklemek için hazırlanmış, yeni öğretim müfredatına yerinde, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdırOynayarak Öğretmeye amaçlı hoş bir site...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.