Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

morpa kampus nasıl acılır

morpa kampus nasıl acılır
0
164

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Morpa kampus nasıl acılır

Morpa kampus uyelik gayet basit morpakampuscom sitesi giriş yapın Sol ust koşede hemen uye ol seceneğine tıklayın
Aşağıdaki seceneklerden hangisi size uyuyorsa secin ve kayıt olmaya başlayın

Kayıt olurken krdi kartınızıda yanınızda bulundurunuz

imagesmorpakampusnasilacilir5afbd25bb72e0

MORPA KAMPUS UYELİK UCRETİ OĞRENCİLER İCİN

Morpa Kampus ’e uyelik suresi 1 yıldır

Sistem uyelik suresi dolmadan 1 ay once uyeliğin yenilenmesi konusunda kullanıcıyı uyarır

Morpa Kampus ’e yılın veya eğitim doneminin herhangi bir tarihinde uye olunabilir Uyelik suresi uyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır

Morpa Kampus uyesi oğrenciler her yıl ağustos ayında otomatik olarak bir ust sınıfa gecerler

Morpa Kampus ’un 1 yıl icin gecerli olan yıllık ucreti KDV dahil 6880 TL ’dır

morpa kampus tablette nasıl acılır

İpad'ler flash desteklemediği icin calışmıyor Android sistemli tabletler flash destekliyor Ben Samsung Tablet'ten Morpa'ya girebilirsiniz

Similar threads

morpa kampus uye olma Morpa Kampuse uyelik suresi 1 yıldır Morpa Kampuse yılın veya eğitim doneminin herhangi bir tarihinde de uye olunabilir Boyle bir durumda uyelik suresi uyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır Morpa Kampusun 1 yıl icin gecerli olan yıllık ucreti KDV dahil 3880...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Morpa Kampus Ne Kadar Morpa Kampus Ne Kadardır Morpa Kampus Oğrenciler İcin; Morpa Kampusun 1 yıl icin gecerli olan yıllık ucreti KDV dahil 3880 TL'dir Morpa Kampus Oğretmenler İcin; Oğretmenlerimiz, sınıflarındaki oğrenciler Morpa Kampusuyesi olduğu takdirde, okuttukları sınıfla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Morpa Kampus ucretlimi Ucreti Ne Kadar Evet Morpa Kampus ’un Uyeliği Paralıdır Morpa Kampus ’un Uyelik Suresi ve Ucreti Ne Kadardır? Morpa Kampus ’e uyelik suresi uyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 yıldır Tavsiye edilen uyelik donemi eğitim yılı olan 1 Eylul 30 Ağustos...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Morpa Kampus Veli Uyeliği nasıl yapılır Morpa Kampus Veli Uyeliği Morpa Kampus ’e; Morpa Kampus internet adresine girerek kredi kartıyla, Yetkili eğitim danışmanları, bayiler ve uye eğitim kurumlarından edinilecek Morpa Kampus şifreli uyelik kartı ile, 0212 512 62 09...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
morpa kampus deneme uyeliği şifresi nasıl oluyor? Morpa Kampus; ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdırOynayarak Oğretmeye amaclı guzel bir site...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt