Morpa kampus nasıl acılır
Morpa kampus uyelik gayet basit morpakampuscom sitesi giriş yapın Sol ust koşede hemen uye ol seceneğine tıklayın
Aşağıdaki seceneklerden hangisi size uyuyorsa secin ve kayıt olmaya başlayın
Kayıt olurken krdi kartınızıda yanınızda bulundurunuz
imagesmorpakampusnasilacilir5afbd25bb72e0
MORPA KAMPUS UYELİK UCRETİ OĞRENCİLER İCİN
Morpa Kampus ’e uyelik suresi 1 yıldır
Sistem uyelik suresi dolmadan 1 ay once uyeliğin yenilenmesi konusunda kullanıcıyı uyarır
Morpa Kampus ’e yılın veya eğitim doneminin herhangi bir tarihinde uye olunabilir Uyelik suresi uyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır
Morpa Kampus uyesi oğrenciler her yıl ağustos ayında otomatik olarak bir ust sınıfa gecerler
Morpa Kampus ’un 1 yıl icin gecerli olan yıllık ucreti KDV dahil 6880 TL ’dır
morpa kampus tablette nasıl acılır
İpad'ler flash desteklemediği icin calışmıyor Android sistemli tabletler flash destekliyor Ben Samsung Tablet'ten Morpa'ya girebilirsiniz
Morpa kampus uyelik gayet basit morpakampuscom sitesi giriş yapın Sol ust koşede hemen uye ol seceneğine tıklayın
Aşağıdaki seceneklerden hangisi size uyuyorsa secin ve kayıt olmaya başlayın
Kayıt olurken krdi kartınızıda yanınızda bulundurunuz
imagesmorpakampusnasilacilir5afbd25bb72e0
MORPA KAMPUS UYELİK UCRETİ OĞRENCİLER İCİN
Morpa Kampus ’e uyelik suresi 1 yıldır
Sistem uyelik suresi dolmadan 1 ay once uyeliğin yenilenmesi konusunda kullanıcıyı uyarır
Morpa Kampus ’e yılın veya eğitim doneminin herhangi bir tarihinde uye olunabilir Uyelik suresi uyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır
Morpa Kampus uyesi oğrenciler her yıl ağustos ayında otomatik olarak bir ust sınıfa gecerler
Morpa Kampus ’un 1 yıl icin gecerli olan yıllık ucreti KDV dahil 6880 TL ’dır
morpa kampus tablette nasıl acılır
İpad'ler flash desteklemediği icin calışmıyor Android sistemli tabletler flash destekliyor Ben Samsung Tablet'ten Morpa'ya girebilirsiniz