Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

morpa kampüs şifresi

morpa kampüs şifresi
0
302

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Arkadaşlar ben morpa kampüs kullanan biriyimUzun zamandır bu siteye girip sizlere yardım etmek için uğraşıyorum ilk önce kullanıcı kodu ile şifremi vermiştim lakin moderatör yorumumu kabul etmeyip silmiş olmalı burdan parola tahsis etmek olası yok Madem böylece bir yardımım dokunamıyor bende o zaman isteyen arkadaşlara MORPA KAMPÜS ÜYELİĞİ ni anlatacağım
MORPA KAMPÜSE NASIL ÜYE OLUNUR?:
Morpa kampüse abone olmak için morpa kampüs sitesine girip en alttan numaralarını alıp arayabilirsinizDaha Sonra adresi verip şifreli üyelik kartı siparişinizin gelmesini bekleyiniz Ondan sonradan kapıda siparişe 8000 TL ödeyip şifreli üyelik kartınızı evinizde açınız Arkasındaki kazınması gereken yeri kazıyıpkazıdığınız yerdeki kodu örneğin: 25xcdg56dtr gibi bunu morpa kampüs sitesinde morpa kampüse kydol deyiniz öğrenci butonuna basıp şifreli üyelik kartı seçeneğini seçiniz Sonradan sizden istediği bilgileri VELİNİZ ile birlikte doldurunuz Dilekçe koşullarını kabul ediniz Son olarak şifreli üyelik kartı bölümüne geleceksiniz Orada yapmanız gereken şifreli üyelik kartınızın arkasından yazan kodu bilgisayar, tablet, telefon vb girmek Tamam dediğinizde size şifrenizi ve kullanıcı kodunuzu gösterecektir GÜLE GÜLE KULLANIN bu arada ben morpa kampüs isimli kullanıcıyım o ismi kabul etmediği için bu ismimi yazdım beni unutmayın sizleri seviyorum *

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt