Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Morpa Kampus Veli Uyeliği

0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Morpa Kampus Veli Uyeliği nasıl yapılır

Morpa Kampus ’e;

Morpa Kampus internet adresine girerek kredi kartıyla,

Yetkili eğitim danışmanları, bayiler ve uye eğitim kurumlarından edinilecek Morpa Kampus şifreli uyelik kartı ile,

0212 512 62 09 numaralı telefonu arayıp banka veya Posta Ceki havale si ile,

Eğitim kurumları aracılığıyla uye olunabilir

Uyelik ucreti
Morpa Kampus ’e uyelik suresi uyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 (Bir) yıldır
Tavsiye edilen uyelik donemi eğitim yılı olan 1 Eylul 30 Ağustos arasıdır Sistem uyelik suresi dolmadan 1 ay once uyeliğin yenilenmesi konusunda kullanıcıyı uyarır
Morpa Kampus ’e yılın veya eğitim doneminin herhangi bir tarihinde de uye olunabilir Boyle bir durumda uyelik suresi uyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır
Morpa Kampus uyesi oğrenciler her yıl Ağustos ayında otomatik olarak bir ust sınıfa gecerler
Morpa Kampus ’un 1 yıl icin gecerli olan yıllık ucreti KDV dahil sadece 3880 TL'dir

Cocukları Morpa Kampusuyesi olan veliler, cocuklarının yaptığı calışmaları takip etme olanağı sağlayan ucretsiz uyelik paketine sahip olacaklardır

Morpa Kampus Veli uyeliği

Similar threads

Morpa Kampus ucretlimi Ucreti Ne Kadar Evet Morpa Kampus ’un Uyeliği Paralıdır Morpa Kampus ’un Uyelik Suresi ve Ucreti Ne Kadardır? Morpa Kampus ’e uyelik suresi uyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 yıldır Tavsiye edilen uyelik donemi eğitim yılı olan 1 Eylul 30 Ağustos...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
morpa kampuse uye olmak istiyorum Morpa Kampus Nasıl Uye Olunur Morpa Kampus ’e uyelik suresi 1 yıldır Morpa Kampus ’e yılın veya eğitim doneminin herhangi bir tarihinde de uye olunabilir Boyle bir durumda uyelik suresi uyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır Morpa Kampus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Morpa Kampusune nasıl uye olunur Morpa Kampus nedir: Morpa Kampus; ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampus ’e uyelik suresi 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Morpa Kampusune nasıl uye olabilirim Morpa Kampus nedir Morpa Kampus ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampus ’un iceriği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Morpa Kampus Aktivasyon Kodları Morpa Kampus Aktivasyon Kodları Nedir Ne İşe Yarar lkoğretimde oğrenmeyi heyecan dolu bir maceraya donuşturen Morpa Kampuse ulaşabilmeniz icin aktivasyon koduna ihtiyacınız var Morpa Kampus'e uye olabilirsinizYetkili eğitim danışmanları ve bayilerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,474Konular
981,227Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt