Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Morpa Kampuse Nasıl Uye Olunur

Morpa Kampuse Nasıl Uye Olunur
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Morpa Kampusune nasıl uye olabilirim

Morpa Kampus nedir

Morpa Kampus ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır

Morpa Kampus ’un iceriği, 1982 yılından beri eğitim yayıncılığı yapan, ilkoğretimle ilgili 200 ’un uzerinde (Temel Dersler, Soru Bankaları, Yaprak Testler, Turkce, Matematik, Dilbilgisi vb) kitabı bulunan, oğretmenler, annebabalar ve oğrenciler tarafından yakından tanınan, ciddi ve guvenilir yayınevi Morpa Kultur Yayınları tarafından hazırlandı Sınıf ve branş oğretmenleri, eğitim uzmanları, editorler, grafik tasarımcıları ve pedagoglardan oluşan 45 kişilik bir ekip tarafından hazırlanan Morpa Kampus ’un iceriği, yıllardır uzaktan eğitimin icinde yer alan programcılar tarafından interaktif hale getirildi

Morpa Kampus ’e uyelik suresi 1 yıldır Morpa Kampus ’e yılın veya eğitim doneminin herhangi bir tarihinde de uye olunabilir Boyle bir durumda uyelik suresi uyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır

Morpa Kampus Uye olabilmeniz icin aşağıdaki linke Tıklayın

Morpa Kampus Uyelik

Similar threads

Morpa Kampusune nasıl uye olunur Morpa Kampus nedir: Morpa Kampus; ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampus ’e uyelik suresi 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
morpa kampuse uye olmak istiyorum Morpa Kampus Nasıl Uye Olunur Morpa Kampus ’e uyelik suresi 1 yıldır Morpa Kampus ’e yılın veya eğitim doneminin herhangi bir tarihinde de uye olunabilir Boyle bir durumda uyelik suresi uyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır Morpa Kampus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Morpa Kampus Veli Uyeliği nasıl yapılır Morpa Kampus Veli Uyeliği Morpa Kampus ’e; Morpa Kampus internet adresine girerek kredi kartıyla, Yetkili eğitim danışmanları, bayiler ve uye eğitim kurumlarından edinilecek Morpa Kampus şifreli uyelik kartı ile, 0212 512 62 09...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Morpa Kampus ucretlimi Ucreti Ne Kadar Evet Morpa Kampus ’un Uyeliği Paralıdır Morpa Kampus ’un Uyelik Suresi ve Ucreti Ne Kadardır? Morpa Kampus ’e uyelik suresi uyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 yıldır Tavsiye edilen uyelik donemi eğitim yılı olan 1 Eylul 30 Ağustos...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Morpa Kampuse Nasıl Kaydolunur Oncelikle Morpa Kampus nedir oğrenelim arkadaşlar Morpa Kampus ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,474Konular
981,227Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt