Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Morpa Kampüse Nasıl Üye Olunur

Morpa Kampüse Nasıl Üye Olunur
0
180

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Morpa Kampüsüne nasıl aza olabilirim

Morpa Kampüs nedir

Morpa Kampüs ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde desteklemek için hazırlanmış, yeni öğretim müfredatına yerinde, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır

Morpa Kampüs ’ün içeriği, 1982 yılından beri eğitim yayıncılığı yapan, ilköğretimle ilgili 200 ’ün üstünde (Esas Dersler, Soru Bankaları, Yaprak Testler, Türkçe, Matematik, Gramer vb) kitabı bulunan, öğretmenler, annebabalar ve öğrenciler kadar yakından bilinen, ciddi ve güvenilir yayınevi Morpa Kültür Yayınları göre hazırlandı Derslik ve branş öğretmenleri, eğitim uzmanları, editörler, grafik tasarımcıları ve pedagoglardan oluşan 45 şahsiyet bir ekip göre hazırlanan Morpa Kampüs ’ün içeriği, yıllardır uzak eğitimin içinde bulunan programcılar kadar interaktif hâle getirildi

Morpa Kampüs ’e üyelik süresi 1 yıldır Morpa Kampüs ’e yılın ya da eğitim döneminin herhangi bir tarihinde de üye olunabilir Böyle bir durumda üyelik süresi üyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır

Morpa Kampüs Aza olabilmeniz için aşağıdaki linke Tıklayın

Morpa Kampüs Üyelik *

858,503Konular
982,772Mesajlar
30,566Kullanıcılar
Üst Alt